Și tu faci așa ?

Am observat că oamenii nu mai au răbdare să citească, să asculte, să discute … și îi înțeleg perfect.

Și eu fac așa, uneori. Am unele momente când o iau pe scurtătură, pentru a-mi ușura munca. Citesc în grabă, elimin ceea ce cred că nu-mi folosește …. mai ales atunci când o situație sau o persoană nu mi-a captat suficient atenția, ori sunt de părere că nu are ceva interesant pentru mine.

Dar, selectia asta făcută în grabă ne poate priva uneori de lucruri folositoare. Mi s-a confirmat situația asta de către una dintre cititoarele mele fidele, care mi-a trimis acest mesaj :

„Am stat mult să mă gândesc dacă este cazul să vă scriu părerea mea, dar vă admir munca și sper să nu vă supărați dacă vin cu o sugestie.

Ați avut un articol foarte interesant „ Oare mai există speranță ? ” format din două părți. Din păcate ambele părți ale articolului aveau aceeași poză și am avut tendința de a ignora și șterge partea a 2-a, crezând că ați trimis același mesaj de două ori.  

Sunt sigură că, la fel ca mine, au mai existat persoane care au avut această impresie și în mod sigur au renunțat să-l mai citească. Ar fi un câștig pentru noi, cei care vă urmărim cu interes, să-l mai trimiteți odată punând o altă imagine reprezentativă. Cu mulțumiri ! A.C.”

Îți mulțumesc din toată inima A.C. și te rog să-mi mai comunici părerea ta și pe viitor, pentru că oricât de multă grijă aș avea de postările mele de pe blog, tot mai îmi scapă câte ceva.

Am luat măsuri și am schimbat pe blog poza de la partea a 2-a.

În cazul în care și tu, cel/cea care citești acum, ai omis a deschide mesajul din același motiv, poți citi partea 2-a a articolului aici : https://magdalenaciuca.ro/oare-mai-exista-vreo-speranta-partea-2-a/   Îți garantez că vei găsi ceva folositor.

Și pentru că tot suntem la capitolul „dezvăluiri / lămuriri”, vă sugerez să rămâneți deschiși la a citi chiar și acele articole care (după titlu) par, la prima vedere, a fi destinate doar unei anumite categorii de cititori. Uneori titlul articolului nu ilustrează exact conținutul lui și ar fi regretabil să nu preluați informații care vă pot fi de folos.

Un astfel de articol este„ Manifestarea energiei feminine”, care sugerează doar parțial conținutul articolului. Dacă aveți curiozitatea să citiți tot, veți descoperii până la sfârșit o situație frecvent întâlnită, care pe termen îndelungat vă poate crea suferință și neplăceri în relațiile cu ceilalți. 

Chiar zilele astea, una dintre prietenele mele virtuale de pe Facebook îmi povestea că se află în această situație care îi produce suferință și nu știe cum să acționeze. Articolul îl puteți citi în întregime aici : https://magdalenaciuca.ro/manifestarea-energiei-feminine/  

Aștept în continuare ideile si sugestiile voastre, atât despre articolele scrise până acum cât și despre subiectele pe care ați dori să le abordez în următoarele articole.

Pentru cei care v-ați abonat mai târziu la site-ul meu vă pot trimite, la cerere, un folder cu toate articolele scrise pâna acum. Acest folder conține și link-ul care vă ajută să accesați articolul dorit, pe blog.

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine si vă îmbrățișez ! 🤗💗

Cu drag, Magdalena

 P.S. Îți mulțumesc dacă trimiți acest mesaj celor care au nevoie de el !

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube : https://bit.ly/magdalenaciucaYT

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *