Magia Feminității În Cuplu

Scapă de Certuri, Răceala Fizică și Emoțională, Lipsa de apreciere

și Reaprinde Iubirea și Pasiunea în Cuplul Tău
prin

Amplificarea Energiei Feminine în 6 luni.​

Ești SINGURĂ de mai mult timp, sau te regăsești în una din situațiile de mai jos ?

Te-ai săturat de lipsa de comunicare (nu te simți auzită), răceala fizică și emoțională certuri cu dar mai ales fără motiv

 Ești în cuplu, dar te simți ca și cum ai fi singură, neiubită, nerespectată, nevăzută de partener…

Ai vrea să readuci iubirea și pasiunea de la începutul relației, dar nu știi cum ?

Ai momente când tristețea și deznădejdea te copleșesc și simți că nu mai reziști?

Prăpastia dintre voi este atât de mare încât te-ai gândit la despărțire? Sau ai primit această propunere din partea LUI?

Deși suferi nu ai puterea și nici curajul să treci printr-o despărțire pentru că te sperie singurătatea și încă îl mai iubești?

Ai încercat până acum metodele oferite de alții dar nimic nu a funcționat la tine și nu înțelegi de ce ?

Simți că în viața lui a apărut o altă femeie dar vrei să rămâneți împreună și cauți drumul către inima lui?

 Ți-e frică să mai faci un pas, o acțiune, de teamă să nu fie greșit(ă) și să pierzi chiar și puținul pe care îl ai acum – adică speranța?

Îți dorești cu ardoare, să faci schimbări dar nu știi cum?

 De ce nu ai obținut până acum tot ce ți-ai dorit ?
Iată câteva motive care te-au împiedicat. Și te asigur că nu este vina ta :


Chiar dacă titlul de mai sus ți se pare un vis frumos greu de realizat, soluția este mult mai simplă și mai eficientă decât îți poți închipui.

Ai nevoie sa respecți următorii 7 pași prin metoda creată de mine, pentru a vedea rezultatele dorite. 

 1.   Construiește-ți cea mai frumoasă varianta a ta:

a)   Încrederea în tine, în capacitatea ta de a gândi și de a face față provocărilor vieții, că valorezi la fel de mult precum alții, că meriți și ai dreptul să fii iubită, fericită și să te bucuri de tot ce-ți poate oferi viața mai bun.  Fără încredere în tine, orice vei începe (inclusiv refacerea relației tale de cuplu) nu vei duce la bun sfârșit, vei abandona, ți se va părea că tu nu ești în stare că nu ești la nivelul celor care au reușit. 

b)   Respectul de Sine. Când acesta îți lipsește vei accepta lipsa de amabilitate din partea altora, abuzul sau exploatarea lor, ca pe ceva firesc, pentru ca le transmiți inconștient un mesaj despre felul în care te respecți tu – iar ei, doar se conformează mesajului tău.

c)   Iubirea de sine. Dacă tu nu te iubești pe tine, oricâtă iubire îți va arata cineva, nu o vei simți ca fiind suficientă, ca și cum ai pune apă într-un vas spart care nu se va umple niciodată. Și vei avea în permanență teama că pierderea acelei persoane de lângă tine, va însemna pierderea valoarii tale și instalarea nereficirii. Când te iubești nu ai sentimentul că-ți lipsește ceva, ai ce oferi și altora, din acel surpllus emoțional.

 1.   Instruiește-te, investește în cunoaștere, nu lua de bun ceea ce ai aflat de la cei care te-au crescut. Ai nevoie de noțiuni clare, complete, despre :

          Relația de Cuplu în general și ce înseamna un cuplu funcțional, armonios și stabil, de lungă durată

          Cum funcționează și ce își dorește un bărbat de la o femeie. TIPOLOGIILE (clanurile) de bărbați, unde îi găsești și cum îi cucerești pe fiecare în funcție de clanul din care face parte. 

          O perspectivă realistă si benefică asupra actului sexual. Cum afectează sănătatea un act sexual neîmplinitor.

          Diferență dintre comunicare și ceartă si cum poți evita certurile

 1.   Înlătură obiceiurile toxice din gândire, vorbire și comportament – care te îndepărteaza de partener și aduc o atmosferă conflictuală, de luptă pentru putere și lipsă de respect – în care IUBIREA NU POATE PRINDE RĂDĂCINI. Știi foarte bine că o problemă de sănătate nu va fi înlăturată cât timp folosești aceleași obiceiuri nesănătoase care au generat-o. Prin asimilare, este vorba despre sănătatea relației tale de cuplu
 1.   Introdu noi obiceiuri care aduc o stare prietenoasă, de relaxare, de încredere, calm și intimitate, care favorizează apropierea emoțională și fizică – fundamentul solid al unei relații satisfăcătoare de lungă durată.
 2.   Crește-ți energia feminină, prin stăpânirea celor 4 roluri care definesc o femeie evoluată și învață cum să intri ușor în fiecare, pentru a ști când și cum să le folosești. Este atuul = „arma secretă” a oricărei femei evoluate care atrage iubirea și admirația partenerului ei. Acestea îți vor schimba complet calitatea vieții ca femeie. Nici un bărbat adevărat nu se simte atras de o parteneră masculinizată pentru că nu dorește concurență pe domeniul ăsta, în cuplu
 3.   Ridică nivelul de intimitate în cuplul tău, dezvoltând intimitatea voastră pe toate aspectele ei : emoțională, sexuală, socială,  recreațională, estetică, intelectuală, religioasă, financiară. Cu cât atingeți acest nivel de intimitate pe mai multe nivele, cu atât relația voastră va fi mai solidă și mai durabilă. Nu poți fi bine alături de cineva care evită (nu își dorește) să discute despre anumite subiecte, pe care le consideră secrete sau nedemne de a fi discutate cu partenerul (din lipsă de încredere). Ai nevoie de această intimitate pentru a-ți exprima liber părerile, gândurile, fără a te simți jenată.
 1.    Învață să păstrezi tot ce ai acumulat în acest program, aplicând strategii simple în fiecare zi. Fiecare strategie îți ia puțin timp,  este ușor de aplicat, distractivă și benefică pentru ambii parteneri. Vei deveni mai creativă și vei inventa alături de EL altele, care definesc cuplul vostru. Și chiar așa și este !

Poate că îți este de folos dacă am să-ți povestesc experiența mea de viață.

Sunt psihoterapeut, cu formare in Consiliere si Psihoterapia Experientiala si a Unificarii centrată pe adult – copil – cuplu – familie la S.P.E.R. (Societatea de Psihoterapie Experientiala din Romania) – membra in: Asociatia Psihologilor din Romania (APR) si Consiliul Mondial de Psihoterapie (WCP).

Am făcut formare in terapie sistemica: Cuplu, copil, familie organizat de Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei din Romania, acreditată de Colegiul Psihologilor din Romania.

Sunt absolventa a cursului de NLP Practitioner si Master in NLP.

Am urmat toate cursurile de bază ale Școlii de Feminitate by Ludmila Jalo și am primit atestatul de Trainer în Feminitate.

Multe cursuri de spiritualitate mi-au completat cunoașterea și practica profesională, ajutându-mă atât în dezvoltarea mea personală cât și a clienților mei(Tao, Yoga, Tehnici de citire a chipului, Inforenergetică, Chi Kung..)  

Aparițiile mele în Emisiunile TV. la care am fost invitată, le găsești pe site-ul meu aici : https://magdalenaciuca.ro/despre-mine-magdalena-ciuca/ 

În domeniul personal am avut și eu provocările mele, pentru că nu cunoșteam acest proces de instruire pe care ți l-am descris mai sus. Și am avut de suferit.

Am intrat în căsătorie când eram în ultimul an la ASE, iar bagajul meu teoretic (primit de la mama) despre relația de cuplu în general și despre bărbati conținea multe informații eronate sau deformate și negative –  despre cum este un bărbat și despre actul sexual.

Nici nu este de mirare că după primul an de căsătorie am cerut divorțul. La vremea aceea nu existau psihologi (a fost interzisă practicarea acestei profesii pe vremea lui Ceaușescu) pentru a apela la terapie de cuplu. Dar, chiar dacă ar fi existat aș fi spus (ca unele persoane) că nu are cum să mă ajute cineva din afară dacă eu nu pot.

Incredibil, dar adevărat, am rămas 17 ani în căsătorie, până am reușit să divorțez. De ce așa mult ?

Pe de o parte, pentru că nu ai timp să-ți evaluezi stările emoționale și gradul de satisfacție maritală în fiecare zi (mai ai și alte treburi). Pe de alta parte, îmi lipseau exact cele enumerate mai sus la punctul 1 (încrederea, respectul și iubirea de sine) și 2 (cunoașterea corectă a abilităților necesare pentru a forma un cuplu funcțional)  astfel încât să-mi salvez relația.

Ce vreau să-ți transmit este că, deși eu am cerut divorțul, am suferit enorm. Iubesc viața de familie (este o cacteristică a zodiei din care fac parte) și funcționez mult mai bine în cuplu.

Pentru a înțelege de unde vine atâta suferință, am început sa studiez. Am făcut Facultatea de Psihologie și formare în psihoterapie experiențială. Mi-am dat seama că ăsta este domeniul în care aș fi vrut să profesez de la bun început.

Mai departe, am făcut toate acele cursuri (descrise mai sus) și toate m-au ajutat să fiu omul care sunt azi și să ajut alți oameni. Am convingerea și mi s-a confirmat că, Cunoașterea înseamnă putere – puterea de a trece mai ușor prin încercările vieții.

Încă din vremea formării în psihoterapie mi-am propus să ajut cuplurile aflate în impas. O societate în care, în general, relația de cuplu nu funcționează bine, are toate șansele de a avea parte de niște adulți nefericiți, ineficienți la locul de muncă – pentru că insatisfacția din viață de cuplu își pune amprenta în toate celelalte domenii și se perpetuează în următoarele generații educate de aceștia.

Programul „Magia Feminității în Cuplu” s-a născut ca o necesitate și o soluție câștigătoare în urma cazurilor întâlnite în cabinet.

Am observat că în momentul în care femeia vine la terapie și începe să lucreze la feminitatea ei, dinamica în cuplu are de câștigat – chiar dacă bărbatul refuză să vină.

Rezultatele sunt incredibile, mai ales dacă ea lucrează în secret și reușește să-și surprindă plăcut partenerul, prin modificările benefice pe care le aduce în atitudine și comportament. 

Schimbările produse în ființa ei atrag întotdeauna schimbări profunde în atitudinea lui față de ea și față de relație.

Dacă ești hotărâtă să nu renunți la relație, dacă vrei să recâștigi iubirea partenerului tău, să ai o relație plină de satisfacții și iubire ai la dispoziție:


3 VARIANTE

 1.   Prin metoda clasică : Terapie de Cuplu (ședințe de consiliere în cuplu) + Consiliere Individuală (cu fiecare dintre voi pentru traumele/problemele personale).Dezavantajul la această metodă (îți spun din experiența în cabinet) > sunt foarte puține acele cupluri în care bărbatul vine de bună voie cu partenera și este dispus să lucreze (coopereze)
 1.   Instruire personală prin workshopuri, tabere de feminitate, cursuri și cărți de specialitate. Dezavantajul acestei metode este timpul imens alocat pentru a înmagazina toată cunoașterea necesară și alegerea dificilă doar a celor resurse care îți sunt cu adevărat necesare din toata oferta existentă. Îți spun din proprie experiență am investit mult timp și bani în cunoașterea mea. Și de multe ori am avut surpriza că ceea ce aflam într-un curs cunoșteam, de fapt, din alte resurse plătite anterior.
 1.   Programul meu online în care, pe o perioadă de 6 luni,  te voi însoți pas oferindu-ți o selecție de materiale teoretice și practice care poartă denumirea   

Magia Feminității în Cuplu    

Ce vei obține parcurgând acest program ?

 

 • Vei (re)devenii acea femeie de care EL s-a îndrăgostit, iar asta se va observa în modificarea atitudinii lui față de tine.

 • Vei afla ce din comportamentul femeii îl face pe bărbat să se depărteze și chiar să renunțe la parteneră

 • Prin exerciții practice și meditații, îți vei crește încrederea și iubirea de sine

 • Îți vei amplifica Feminitatea prin diferite tehnici energetice și meditații, pentru a te face atrăgătoare  și  aduce pasiunea în relația ta.

 • Vei învăța care sunt cele 4 Roluri arhetipale ale unei femei evoluate, cum să intri ușor în ele și cum să le folosești pentru a deveni irezistibilă.  Dacă nu cunoști aceste 4 roluri rămâi o femeie banală de care se plictisește orice bărbat.

 • Vei afla, printr-un test simplu, care din cele 4 roluri arhetipale ale perfecțiunii feminine te definește (prin naștere) și vei învăța cum să le activezi si să  amplifici pe celelalte

 • Vei afla care este diferența dintre Certuri și Comunicare. Soluții practice de eliminare a certurilor, în funcție de motivul care a generat-o
 • Vei primi o perspectivă realistă și benefică asupra actului sexual 

 • Care sunt Beneficiile unei partide de amor reușită. Și cum îți afectează sănătatea o viata sexuală nesatisfăcătoare

 • Cum îți poți ajuta bărbatul pentru a vă bucura împreună de întâlniri amoroase prelungite, care vor suda relația și o vor duce la un nivel energetic superior, prin Continența Sexuală 

 • Rolul terapeutic și spiritual al IERTĂRII în cuplu – Tehnici de iertare

 • Metode de a-ți fideliza bărbatul 

 • Vei învăța cum să eviți capacane gen : obiect sexual, fata-camarad, .. în care ești doar folosită, NU iubită

 • Vei învăța cum să menții flacăra iubirii prin câteva trucuri simple  (de 5 minute) aplicate în fiecare zi

 • Vei afla cum poți să te pregătești, energetic, pentru o partidă de sex, chiar și atunci când nu ai chef !

Dacă ești singură vei primi, în plus: 

10 Idei utile pentru a aduce lângă tine bărbatul potrivit,

Tehnici sociale de  abordarea bărbatului ales,

Interviu „Test” de calificare ca iubit, Tehnica energetică de Descoperire și Atragere a partenerului ideal,

Secretul succesului primelor  întâlniri (cum scăpăm de anxietate, locul potrivit, subiecte de conversație și  ce să nu faci la prima întâlnire,..),

Vei afla care sunt cele 4 Tipologii (clanuri) ale bărbaților : locul unde pot fi găsiți și genul de femeie preferat de fiecare clan în parte

Și pentru că vreau să strălucești și după terminarea acestui program, iată surpriza mea pentru tine:

 BONUSURI 

 •   Vei beneficia în fiecare lună de o ședință de      consiliere individuală pentru a te ajuta să asimilezi noile achiziții teoretice și practice primite în program, precum și aplicarea acestora în viața personală

 

 •    Vei afla secretul celor 4 Reguli simple pentru obținerea și păstrarea greutății dorite + Meditație cu autoprogramare pentru acest obiectiv

 

 •    Vei primi Tehnici de menținere a tinereții tenului prin Masaj și Presopunctură

Acest program transformator, aduce rezultate excepționale doar în viața acelor femei pregătite și determinate să facă acest pas.

Pentru a afla dacă este potrivit pentru tine, te invit la o consiliere GRATUITĂ, online.

Draga mea, chiar dacă nu ești într-o relație în acest moment, dar în urma experiențelor neplăcute din relațiile anterioare, ești deschisă pentru a afla cum poți face din următoarea ta relație una ideală pentru tine, îți propun aceeași invitație de întâlnirea 1-1 Gratuită, online.

Pentru cine este programul Magia Feminității în Cuplu ?

          Te simți singură în propria relație de cuplu, de parcă ai fi văduvă

          Simți că nu (mai) ești văzută de EL, ca femeie și ați devenit ca doi chiriași ai aceluiași apartament

          Te-ai săturat să-i aduci aminte câte faci pentru el și că ți-ai dori măcar din când în când să-ți aducă o floare, o vorba de mulțumire

          Ești epuizată de atâtea certuri și discuții în contradictoriu pentru care ești făcută vinovată

          Te refugiezi în mâncare (dulciuri) pentru că sunt cele mai la îndemână care îți fac viața mai frumoasă

          Nu crezi că  „dragostea durează DOAR 3 ani”. Ai exemple în jurul tău, de cupluri la vârsta a 3-a care se mai iubesc și se respectă

          Ai încercat multe soluții oferite de prietenele tale pentru a te face iubită, dar nu au funcționat pentru tine

          Nu crezi că asta este singura variantă de relație pe care o poți trăi alături de EL, dar nu cunoști PAȘII CORECȚI către schimbarea pe care ți-o dorești

          Ai fost într-o relație sau mai multe dar nu ai avut ce ți-ai dorit

In REZUMAT, Programul Magia Feminității în Cuplu este DOAR PENTRU:

Acele femei înțelepte care își doresc să capete cunoaștere, pentru a face tot ce ține de ele și a apoi, în cunoștință de cauză, să ia o hotărâre în ce urmează să facă.

Această femeie înțeleaptă nu părăsește cuplul decât atunci când are convingerea că ea nu mai poate face nimic. Și credeți-mă că, atunci când zici că ai epuizat toate soluțiile, îți dai seama că tot mai poți face ceva.

Femeia înțeleaptă a aflat că orice lucruri lasate nelucrate (neînțelese, interpretate greșit..) în relația anterioară, vor reveni sub o altă formă în următoarea relație.

Știți, sunt acele situații repetitive pe care le-ați văzut sau despre care v-au povestit alții. Ca în filmul „ Ziua cârtiței” (în care, o zi s-a tot repetat până când personajul principal a făcut schimbarea necesară).

Probabil ați întâlnit și voi oameni care nu acționează corect, dar se plâng încontinu „ iar nu am avut parte de…, Dintre toți bărbații doar ăștia vin la mine” . Și apoi trag repede concluzia cea mai convenabilă  „ toți bărbații sunt…” sau „ am o karmă negativă”.

Pentru cine NU este Programul Magia Feminității în Cuplu

Dacă ești mulțumită de relația pe care o ai 

Dacă NU ești mulțumită, dar ți-e lene să faci o schimbare    

Dacă aștepți să se schimbe EL mai întâi și abia apoi să vezi (în funcție de ce vei primi de la el) dacă merită să faci și tu o schimbare           

Ești genul „lasă că merge și așa”, că nici prietenele tale nu o duc mai bine                                                  

Nu ai încredere că poți obține altceva din relația ta, pentru că și mama ta ți-a spus că toți bărbații devin indiferenți după câțiva ani de căsătorie     

Ți se pare un efort prea mare să muncești pentru actuala relație. Mai bine renunți la ea și faci rost de alta.

TOTUȘI, dacă te-ai hotărât să acționezi precum femeile înțelepte și să nu renunți la relația ta de cuplu, nu mai aștepta, ACȚIONEAZĂ !

Chiar dacă EL nu mai vrea să continue…, chiar dacă bănuiești ca are pe cineva… muncește la relația ta până în ultima clipă. MERITĂ !

Am mai spus-o și o mai spun: DOAR CU UN BĂRBAT MORT NU MAI AI NICI O ȘANSĂ !

DIVORȚUL NU ESTE LOZUL CÂȘTIGĂTOR

Și s-ar putea să-ți pară rău. Nu te grăbi să termini totul. Nu intra în această experiență traumatică, doar pe motivul că nu ai mai divorțat și nu știi cum este. În rândul traumelor, este considerată a doua traumă gravă, prima fiind moartea propriului copil.

Îți spun eu, din experiența altor femei. După divorț, nu vor apare la ușa ta un cârd de Feți-Frumoși. Chiar dacă ai fost curtată în timpul căsătoriei, acum liberă fiind, nu vor mai fi interesați. Nu mai au un concurent, din brațele căruia să te smulgă – drumul spre tine este facil și devine neatrăgător.

Orientează “corabia” Relației Tale de Cuplu către locurile însorite,

prin cei 7 PAȘI PRIN METODA CREATĂ DE MINE

 1.   Construiește-ți : Încrederea în tine, Respectul de Sine, Iubirea de sine. Odata dobândite acestea, vei avea convigerea că :

având încredere în tine, ești capabila să faci schimbările necesare pentru a obține relația dorită

meriți să fii respectată pentru că tu te respecți și nu vei mai permite altora să te trateze cu superioritate și să se folosesca de tine prin manipulare

meriți să fii iubită, știi că ești la fel de valoroasă ca toate celelalte femei care sunt adorate de partener. Și în primul rând pentru că tu te iubești și dovedești asta prin felul în care te porți cu tine în permanentă. Vei accepta și vei dărui cu usurință iubire, știi că aceasta există din abundență în interiorul tău și în afara ta și nu trebuie s-o cerșești sau s-o pretinzi.

 1.   Instruiește-te, investește în cunoaștere, nu lua de bun ceea ce ai aflat de la cei care te-au crescut. Ai nevoie de noțiuni clare, complete, despre cum este construit bărbatul, ce înseamna o relație de cuplu armonioasă și cum se obtine, metode de a comunica fără a ajunge la certuri
 2.   Înlătură obiceiurile toxice din gândire, vorbire și comportament – care te îndepărteaza de partener și care favorizează o atmosferă conflictuală, de luptă pentru putere, lipsă de respect >>> în care IUBIREA NU POATE PRINDE RĂDĂCINI.
 3.   Introdu noi obiceiuri care aduc o stare prietenoasă, de relaxare, de încredere, calm și intimitate, care favorizează apropierea emoțională și fizică – sunt fundamentul solid al unei relații satisfăcătoare de lungă durată.
 4.   Crește-ți energia feminină. Ai nevoie să faci asta. Nici un bărbat adevărat nu se simte atras de o parteneră masculinizată, nu dorește concurență pe domeniul ăsta, în cuplu
 5.   Ridică nivelul de intimitate în cuplul tău, dezvoltând intimitatea voastră pe toate aspectele ei : emoțională, sexuală, socială,  recreațională, estetică, intelectuală, religioasă, financiară.  Cu cât atingeți un nivel de intimitate ridicat pe mai multe nivele, cu atât relația voastră va fi mai solidă și mai durabilă.
 6.   Informează-te, despre cele 4 roluri care definesc o femeie evoluată și învață cum să intri ușor în fiecare, pentru a ști când și cum să le folosești Este atuul = arma secretă a oricărei femei care este capabilă să atragă iubirea și admirația partenerului ei. Îți vor schimba complet calitatea vieții ca femeie.

Poți face aceasta muncă pe două căi : 

 1.   SINGURĂ, prin terapie individuală și de cuplu, adunând informațiile necesare din cărți și cursuri de specialitate, tabere de psihologia relațiilor de cuplu, tabere de feminitate , webinarii și workshopu-uri pe acest subiect..
 2.   ÎNSOȚITĂ DE MINE, pas cu pas, intrând în programul de 6 luni „Magia Feminității în Cuplu”

În videoclipul apărut pe TikToc  “Alege femeia care…” am descris doar în câteva cuvinte transformarea unei femei care parcurge programul  Magia Feminității în Cuplu. Clipul are peste 32.000 vizualizări.

Poate că n-o să-ți vină să crezi, dar această tipologie de femeie, descrisă de mine, este exact ce își doresc majoritatea bărbaților. Pe lângă like-uri și emoticoane prin care îmi aprobau conținutul postării și dădeau de înțeles că și-ar dori o astfel de femeie, iată și câteva comentarii:

INVITAȚIE

Dacă vrei să devii și tu o astfel de femeie, dorită și apreciată de bărbați și vrei să intri în programul Magia Feminității în Cuplu, fă-ți o programare pentru o întâlnire GRATUITĂ cu mine.

Orice alte întrebări vrei să-mi pui, referitoare la acest program, vei primi răspunsul doar în întâlnirea GRATUITĂ (în online) – la care te invit.

Vom sta de vorbă despre situatia ta actuală și vom afla dacă ți se potrivește acest program transformator, pentru că într-adevăr NU este pentru oricine și dă rezultate excepționale doar în anumite condiții.

Draga mea, chiar dacă nu ești într-o relație în acest moment, dar în urma experiențelor neplăcute din relațiile anterioare, ești deschisă pentru a afla cum poți face din următoarea ta relație una ideală pentru tine, îți propun aceeași invitație în întâlnirea 1-1 GRATUITĂ online.

Pentru programări folosește:

1.Adresa mea de email : contact@magdalenaciuca.ro

2.whatsapp – tel.0726201149  și mai simplu

3. Fă o programare apăsând butonul de mai jos.

                                     Iată ce spun alte persoane care au interacționat cu mine în plan profesional :

Ce spun alte persoane care lucreaza cu mine?