Ridică ancora !

Pentru cei mai mulți, destinul este un drum de la care nu se pot abate deoarece nu sunt suficient de puternici, de pregătiți pentru a fi hotărâți să-și ia viața în propriile mâini.

Modul de gândire, emoțiile predominante, preconcepțiile, credințele, fricile, plăcerile sau bucuriile vieții, tot ceea ce este, tot ceea ce face și tot ceea ce îl înconjoară pe om îi definesc caracterul și predispoziția.

Asta înseamnă că, odată schimbate toate aceste elemente hotărâtoare, traiectoria vieții omului se poate schimba.

Ți-ai propus de mai multe ori să faci curățenie în viața ta, să elimini acele lucruri care îți provoacă suferință, dar nu ai reușit ? Te-ai întrebat de ce ?

Să știi că toate astea nu țin de nivelul de studii absolvite sau de noroc.

Motivul pentru care ai rămas la același nivel este că nu ai știut cum.

Atunci când NU ai un plan bun pe care să-l urmezi și NU primești ajutorul și sprijinul unei persoane calificate pentru a te îndruma, ajungi să te învârți în buclă.

Sau altfel spus : „Dacă faci mereu aceleași lucruri, vei avea mereu aceleași rezultate” (Albert Einstein).

Așa se face că sunt mulți oameni care își doresc o viață mai bună, mai împlinită dar … întârzie să ridice ANCORA. Știți foarte bine că un vapor nu se poate mișca din port, daca ANCORA care îl ține pe loc nu este ridicată.

Care este ANCORA Ta, care te ține pe loc ?

  • Ți-e teamă că vei intra în curs și nu vei știi să aplici cele învățate acolo teoretic si practic ?    

Îți promit ca vei avea tot sprijinul meu, prin întâlniri online, la fiecare modul de curs în parte, discutând aplicarea lor pe cazul tău concret de viață.

  • Ți se pare că investiția (c/val. cursului) este prea mare ?  

În comparație cu ce ?

Pentru 12 ore de psihoterapie aplicată, oferite de curs, plătești 537 lei (integral) sau 600 lei dacă alegi plata în 2 rate.

Iar la asta se adaugă ca BONUS sedințele online oferite de mine, drept suport, la fiecare modul.

Fă comparație cu prețul de cel puțin 100 lei/ședintă (consiliere psihologică ) de 50 minute cerut la orice cabinet de psihologie și vei trage singur(ă) concluzia.

Atunci când suntem supărați, mai ales supărate, avem obiceiul să ne cumpărăm ceva nou (îmbrăcăminte, încăltăminte,…) sau ne anesteziem durerea abuzând de : alcool, droguri, sex … etc.

Pe moment ne trece durerea sufletească, dar ea revine pentru că nu a fost rezolvată corect. După un timp, acel obiect cumpărat devine neinteresant și nu ne mai aduce nici o bucurie – oricât de valoros ar fi.

În cazul folosirii diferitelor substanțe “salvatoare” vei observa că, în timp, nu-și mai fac efectul și trebuie să mărești doza, ajungând în scurt timp la dependență și devenind sclavul lor.

Investește în tine, în cunoaștere ! Pentru că asta te va ajuta toată viața ori de câte ori te vei afla în fața unui eveniment neplăcut.

Cunoașterea înseamna PUTERE. Puterea de a trece lin și cu seninătate peste orice obstacol. Și odată cu tine, cei apropiați, cei dragi (mai ales copii tăi) vor beneficia alături de tine de această cunoaștere.

Doar tu poți alege dacă și ce meriți !

Dacă mă întrebi pe mine, eu sunt de părere că fiecare om a venit pe lume pentru a se bucura de viață, nu pentru a suferi.

Azi este ultima zi în care mai poți plăti la prețul redus de 537 lei în loc de 777 lei. Cuprinsul cursului ” Renaște ca Pasărea Phoenix ” îl poți vedea aici :

Renaște ca Pasărea Phoenix
  1. Pentru plata prin Card Bancar : https://mpy.ro/bnqg5eev

2. Pentru Transfer Bancar : plata integrală suma 537 lei ; în două rate a 300 lei (prima rata se va plăti până la sfârșitul zilei de 31 ianuarie 2022), în contul :

Cabinet Individual de Psihologie – Ciucă Magdalena:

RO15CECEB20630RON325 8961 deschis la CEC Suc. Galvani Tei;

CIF 30405014

 Adresa: Bucuresti, Johanes Kepler 2, sector 2   

 Pe curând,

  Magdalena

 P.S. Ajută-ți prietenii trimițându-le acest mesaj.

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube :

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *