Povestea mea și povestea ta

Am auzit de multe ori “ așa sunt eu și n-am ce face “ adăugând imediat “altul (alta) mama nu mai face”.😊

Dar, te-ai gândit vreodată că ceea ce stii despre tine poate fi incomplet sau chiar fals ?

La ce ți-ar folosi ca să afli acest lucru ?

Păi ar fi extraordinar de folositor să afli că, de fapt, ceea ce credeai despre tine și te făcea să nu ieși din pătrățelul în care acționezi să fie doar o limitare falsă preluată din părerile altora despre tine.

Orice gând repetat în minte, în care crezi – devine în timp o convingere pentru tine.

În orice împrejurare noi acționăm în baza convingerilor formate anterior despre acea situație.

O mare parte din aceste convingeri sunt împrumutate de la alții încă din copilărie. Este vorba despre capacitatea copilului de a imita preluând programe mai mult sau mai puțin corecte din : acțiunea, faptele, gândurile și atitudinea părinților înaintea, în timpul sarcinii și după nașterea copilului = pe perioada de până la 7 ani

Copilul primește de la părinți hrană sub diferite forme : hrană fizică (substanțele nutritive necesare), hrană mentală (gânduri elevate sau grosiere), hrană emoțional-afectivă (sentimente pozitive sau distructive), hrană sirituală prin care intră in legatură cu subconstientul său (prin rugăciuni cu Dumnezeu și prin diferite tehnici precum meditația).

Am observat că mulți oameni sunt dornici de a vedea și a cunoaște locuri noi de pe planetă, dar sunt mai puțin interesați – spre deloc – în a afla cum sunt ei construiți și care sunt resursele lor interioare.

Din acest motiv, în situații dificile, aceste persoane au tendința de a intra în suferință – pentru că datele lor despre sine și despre posibilitățile lor de a face față sunt limitate sau necunoscute.

Dacă ai primit acest email înseamnă că te afli printre persoanele care mi-au citit povestea de viață în acel minicurs oferit gratuit pe blogul meu. Asta înseamnă că îmi cunoști suferințele prin care am trecut până în momentul în care m-am aventurat să mă cunosc mai bine.

Povestea ta de viață care este ?

Dacă ai în acest moment lucruri care (încă) te dor, care au rămas fără răspuns și nu stii de ce s-au întâmplat, dacă îti doresti o rezolvare prin care să-ți găsești linistea și echilibrul, atunci primeste această invitatie din partea mea.

Intră în această călătorie pe care am denumit-o „Renaște ca Pasărea Phoenix”, alături de mine și vei primi un plan de vindecare psiho-emoțională pentru a reveni la o viață plină de satisfacții.

Crede-mă, povestea ta de viață poate fi rescrisă !

Conținutul acestui curs îl găsești aici :

Timp de o luna de la achiziționarea lui vei avea parte de susținerea și consilierea mea.

Și pentru că vreau să-ți fac o surpriză plăcută, în această lună (importantă pentru mine) pâna la data de 31 iulie vei beneficia de o reducere substanțială : 537 lei (în loc de 777lei).

Cursul poate fi plătit

1) Integral

CIUCA MAGDALENA – CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

CIF 30405014

RO15CECEB20630RON325 8961 deschis la CEC Suc. Galvani Tei

2) Două rate egale a 300 lei doar prin transfer bancar

Te rog să-mi adresezi orice întrebare, pe adresa : contact@magdalenaciucă.ro

Cu drag,

Magdalena

P.S. Te felicit dacă ai ales să trimiți acest mesaj celor care au nevoie de el !

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube : https://bit.ly/magdalenaciucaYT

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *