O vindecare neobișnuită

Probabil multă lume cunoaște beneficiile reflexoterapiei, știind că organele noastre sunt reprezentate pe tălpile picioarelor prin anumite puncte reflexogene.

Odată masate aceste puncte pot aduce o ameliorare și chiar însănătoșirea acelor organe aflate în suferință. Stimularea acelor puncte facilitează curgerea energiei, care de fapt, reprezintă motivul pentru care diferite organe ale noastre se îmbolnăvesc (când energia este blocată).

Dar, foarte puțini cunosc că această vindecare poate fi adusă și prin folosirea energiei erotice, considerată cea mai puternică din Univers. Odată declanșată și amplificată această energie poate fi direcționată către organul vital bolnav și ajută la vindecarea lui.

S-a descoperit că, așa cum există pe talpă acele puncte reflexogene, tot așa există și pe organele genitale masculine și feminine puncte reflexogene care reprezinta organele noastre vitale.

Se cunosc cazuri de vindecări miraculoase prin folosirea energiei erotice, fiind vorba chiar de probleme foarte grave de sănătate, boli precum cancerul în faze avansate, deviații de coloana, vindecarea vederii, probleme de reproducere, impotență, frigiditate… Și chiar reîntinerirea.

Pentru cei care nu cred în cele relatate mai sus, tot ce pot să spun este că vor fi privați de beneficiile folosirii acestei energii. Lipsa de încredere provine din lipsa de cunoaștere. Dar asta nu înseamnă că ei sunt scutiți de efectele neplăcute ale proastei gestionări a acestei energii.

Ca multe alte descoperiri, traseul este același: la început tot ce apare nou este contestat, iar mai târziu este acceptat și pus în practică (bineînțeles de cei care nu suferă de autosuficiență).

De cele mai multe ori, dorința de cunoaștere vine din nevoia de a elimina o suferință.

Și pentru că fiecare dintre noi trecem printr-un episod dureros, cel puțin odata în viață, am avut și eu parte de așa ceva. Ca mulți alții, am cautat rezolvarea pe căi spirituale. Astfel, am luat contact cu mai multe școli de spiritualitate: Tao, Yoga, Reiki, Inforenergetica, Qigong..

Învățatura taoistă mi s-a potrivit cel mai bine, pentru că se bazează pe remedii simple și eficiente ce pot aduce echilibru, vitalitate și bunăstare.

Cei 5 ani de taoism și-au pus amprenta pe modul meu de a fi și de a trăi. Întâlnirile cu marele maestru taoist Mantak Chia, m-au adus mai aproape de aceste practici de vindecare energetică, cunoscute de mii de ani în cultura orientală.

Îmi amintesc cum ne explica, cât de simplu este să trezești și să folosești energia erotică pentru vindecarea principalelor organe vitale.

Pentru țara noastră acest subiect poate fi neinteresant. Românii când vorbesc despre a face dragoste (pentru unii a face sex), se gândesc în primul rând la plăcere, nicidecum la o formă de vindecare.

Totuși, aș fi regretat să nu transmit mai departe această cunoaștere cursantelor mele din programul „Magia Feminității în Cuplu”, pentru a știi cum să-și păstreze sănătatea organelor genitale la orice vârstă și mai ales cum să folosescă în scop terapeutic tehnicile taoiste.

Lecția aceasta s-a numit „Sănătatea erotică a femeii” și a cuprins următoarele subiecte:

–      Cum ne păstrăm sănătatea sânilor

–      Cum și de ce se folosește energia ovarelor

–      Vindecarea organelor vitale ale corpului cu ajutorul punctelor reflexogene din vagin

–      Asocierea tehnicii de vindecare cu sunetele vindecătoare corespunzătoare fiecărui organ vital

–      Cum devii atrăgătoare chiar și la menopauză

–      Sănătatea sexuală și modalități de vindecare

–      Cauzele subtile ale celor mai obișnuite afecțiuni care apar în zona genitală

(și înlăturarea lor): cistită, vaginita, senzația de vagin uscat, chisturile ovariene

 și cancerul de ovare, candida, cancerul de col uterin, cancerul la sân.

Dacă cele de mai sus îți sunt de folos, te aștept să discutăm despre posibilitatea intrării tale în program 💃

Programează întâlnirea gratuită cu mine, aici:  

Cu prietenie,

Magdalena

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube : 

TIC-TOC :  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *