Tinerețe la orice vârstă

Ce ați zice dacă v-aș spune că puteți să rămâneți tinere / tineri și chiar să dați ceasul înapoi adică să reîntineriți față de momentul actual, prin anumite metode.

Cum ar fi pentru voi?

De ani buni mi se tot spune că arăt mult mai tânără decât în realitate (în actul de identitate), că tenul meu arată într-un mare fel, că fața mea este luminoasă, iar ochii transmit bucuria de a trăi ca și cum aș fi lipsită de griji.

Apoi am fost întrebată cum reușesc să-mi mențin greutatea, deși mănânc de toate și n-am ținut nici o dietă la viața mea. Apropo` greutatea mea, de la 20 de ani pâna acum a oscilat între 50-52 kg (la 160 cm înălțime). Iar acum am 48 kg. Cum și de ce această greutate, în condițiile în care mănânc orice (inclusiv dulciuri), am să vă explic la momentul potrivit.

Cei care m-au întrebat au primit răspunsuri și câteva trucuri pentru un ten catifelat.

Dar nu am reușit să transmit niciodată, în totalitate, absolut tot ce am învățat și adoptat de-a lungul anilor, din cărți și cursuri costisitoare.

Ar fi însemnat să stau ore întregi la taifas, pentru că micile mele ritualuri de „tinerețe fără bătrânețe” sunt cam multe și nu consider că era nici locul, nici momentul potrivit.

Așa că, am promis multora dintre voi ( pe care le-am întâlnit la diferite evenimente), că voi face un curs în care voi cuprinde tot ce știu și aplic eu. Și uite, că m-am ținut de cuvânt.

Ce vei primi ?

  • Îți voi dărui o cutie cu „pietre prețioase” , multe dintre ele fiind secrete bine păstrate (din ritualurile calugarilor budiști) la care au ajuns doar cei care le-au folosit într-un mod onest, ecologic, fără efecte negative asupra propriei persoane (prin creșterea vanității) sau asupra celor din jur (privindu-i cu aroganță), ca urmare a căpătării unui aspect mai tânăr.
  • Tehnici care odată ce sunt puse în aplicare și menținute constant de-a lungul vieții  își arată efectul nu numai prin îmbunătătirea aspectului exterior, ci și prin modificări benefice interioare asupra sănătații. Ducând astfel la recăpătarea sănătății deteriorate, ca urmare a unei atitudini necorespunzătoare față de propriul corp.
  • Reguli simple de a scăpa de kg în plus și de a te menține în limitele greutății dorite, UȘOR de aplicat.

Ele vor fi însoțite de o ședință (audio) de autosugestie, în stare de relaxare, pentru a-ți reprograma subconștientul și a capăta un nou mod de a gândi despre mâncare și o voință pozitivă în respectarea noilor reguli de alimentație. 

  • Primești un mindset special, ce te va sprijini pe tot parcursul aceastei călătorii aparte.
  • O tehnică energetică de mare eficiență pentru momentele de scădere a elanului de a continua acest proiect – care inevitabil apar în orice alte proiecte (mai ales cele noi). Culmea este că această tehnică este universal valabilă și pentru alte proiecte din orice domeniu, în care ai început ceva nou (sau ești în derularea unuia mai vechi) și ai tendința de a-l abandona.

La acest punct din program, cei care nu se descurcă singuri, vor avea cu mine ședințe de consiliere individuală de apoximativ 30-40 minute.

  • Câteva idei despre produsele cosmetice (necostisitoare) sau alte produse naturiste dedicate fiecărei părți din corp, astfel încât să nu fie nevoie de ajustări la estetician. Bonusuri privind tehnici de manipularea feței.
  • Și bieînțeles, mici trucuri psihologice care te vor ajuta să fii bine cu tine înăuntru, pentru a se vedea acest lucru în afară.

Dacă acest program ți-a trezit interesul și ești dornic / dornică să începi, cu multă iubire și respect față de tine, recăpătarea tiereții chiar de la începutul anului 2023, scrie-mi și te voi lua în această călătorie fabuloasă.

Acest curs poate fi și un cadou frumos pentru cineva drag, care îți va rămâne profund recunoscător/recunoscătoare toată viața.

După cum ați văzut programul este atât pentru femei cât și pentru bărbați. Cei care vor participa la curs vor afla vârsta mea. Dacă printre ei sunt și bărbați, precis voi scăpa de câțiva care insistă să mă întâlnescă în intimitate. Că, unii (cu frică obsesivă de bătrânețe și/sau frica de moarte) caută partenere cât mai tinere în cartea de identitateceea ce nu este cazul meu.

Cei interesați pot afla amănunte despre investiția necesară cu și fară reducere (în funcție de data înscrierii), locul și data de începere a cursului, dacă mă contactează pe email la contact@magdalenaciuca.ro și WhatsApp la nr. de tel. 0726201149.

Cu drag, Magdalena

 P.S. Îți mulțumesc dacă trimiți acest mesaj celor care au nevoie de el !

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube : https://bit.ly/magdalenaciucaYT

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *