Starea de Iubită

Nu știu care este părerea voastră, dar eu cred că dintre toate rolurile pe care le joacă o femeie în cuplu, Starea de Iubită este preferata oricărui bărbat.

Din păcate, nu toate femeile primesc prin educație suficiente noțiuni despre această stare. Nu știu ce este nevoie să facă pentru a intra în ea, dar mai ales ce să evite pentru a nu activa latura negativă a acestui rol.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au știut că energia sexuală și energia creatoare au o mare legatură și se influențează reciproc.

Asta înseamnă că dezvoltarea sexualității duce nu numai la îmbunătățirea relației bărbat femeie, ci și la dezvoltarea potențialului interior.

Dezvoltarea energiei sexuale atrage o transformare în interiorul femeii. Astfel, de la o femeie neobservată, ștearsă, ajunge să fie înconjurată de admiratori datorită dezvoltării acestei puterii interioare.

Această putere este enormă si uneori chiar distructivă – motiv pentru care unii oameni se tem de ea mai ales dacă nu o pot gestiona.

Din cauza acestei frici cauzate de pasiune au apărut tot felul de interdicții asupra plăcerii sexuale: educaționale, sociale, religioase..

Au apărut informații despre tehnicile secrete ale sexualității care din timpuri străvechi au fost folosite de femei.

Aceste tehnici se transmit de obicei pe cale orală de la o generație la alta, sau în Școli de Feminitate cu tradiție – cum este cea la care am absolvit anul trecut cursurile și am obținut atestatul de Trainer în Feminitate.

Vorbind despre bărbați, putem spune că nivelul sexualității tale ca femeie, este cel de care depinde ce fel de bărbat vei atrage în viața taun muncitor de rând sau un milionar.

Dar în același timp vorbește și despre traiectoria și succesul acelui bărbat alături de tine, pentru că nu o dată s-a demonstrat că o femeie poate să ridice sau poate să distrugă un bărbat.

Starea de Iubită poate fi nu numai creativă, ci și distructivă.

Dacă rămâi doar în starea iubitei atunci echilibrul energiilor este perturbat și te vei simți epuizată. Ai nevoie să treci apoi prin alte roluri pentru a fi împlinită.

Ce ar trebui să primească iubita în schimbul energiei?

Pentru a menține un echilibru, este necesar să se manifeste și starea Stăpânei casei, primind statutul de soție și dreptul de proprietate alături de partener, dar și starea Fetiței primind cadouri și dragoste.

Nu este corect să oferim fără să primim nimic în schimb – așa cum am fost învățați prin educație „că nu este frumos să cerem, sau să avem așteptări”.

Este inechitabil. Iar acest dezechilibru te va costa nefericirea. Dacă te culci cu un bărbat fără să primești nimic, pe el îl privezi de putere, iar pe tine de energie.

Există regula multiplicării de 10 ori = Banii investiții în femeia iubită sunt returnați bărbatului de 10 ori mai mult, permițându-i să se dezvolte și să prospere.

Și nu uita, că oferind totul unui bărbat când acesta este deja căsătorit tu vei contribui la prosperitatea familiei sale. Iar tu nu primești nimic în schimb.

Dacă ești căsătorită și te culci cu un altul, atunci energia ta merge spre prosperitatea acelui bărbat, nu a soțului tau. Tu alegi pe cine vrei să îmbogațești

Chiar și acele femei tinere care sunt pe post de amante și primesc cadouri de la bărbații căsătoriți o duc bine o vreme, dar această stabilitate materială este doar un miraj, pentru că bărbatul își va păstra soția. Nu va dori să piardă ce a construit împreună cu ea. Iar după un timp, va pleca după noi surse de energie la alte femei.

Iubita părăsită rămâne fără energie și nu poate atrage o nouă dragoste.

Energia sexuală primită de la o femeie plină de energie feminină este o forță care poate să transforme un om simplu într-un om de afaceri.

Cu această energie un bărbat avansează în carieră,cucerește țări, construiește case..

Primind energie prin sex bărbații doresc inconștient femeia pe care o simt plină de energie.

Dacă nu ai energie, nu contează că ești tânără, bogată și/sau frumoasă. Ești pustiită și nimeni nu te vrea. Pur și simplu nu văd și nu simt o femeie în tine.

Unele femei au această energie de la naștere, iar altele sunt nevoite să o dezvolte în ani întregi pentru a ajunge la același nivel.

Deci, puterea energiei noastre sexuale determină ce fel de bărbat atragem: un cerșetor sau un prinț.

Din totdeauna bărbații au fost gata să-și dea viața pentru o noapte cu o astfel de femeie. Căci energia se transmite numai prin relații intime.

Chiar și o noapte cu o astfel de femeie poate schimba întreaga viață a unui bărbat.

Însă puțini bărbați știu să aleagă femeia potrivită de la care să se încarce cu energie.

Și mai puțini dintre aceștia recunosc meritul acelei femei în ascensiunea lui. Majoritatea consideră femeia ca fiind necesară doar pentru descărcarea pulsiunilor lor sexuale.

Acel bărbat care doar se descarcă, dar nu are lângă el o femeie plină de energie feminină care să-l încarce, împreună cu iubirea din inima ei, nu poate ajunge la un nivel financiar semnificativ.

Unii se descarcă singuri prin masturbare, alții o fac la întâmplare cu tot ce prind pe moment, folosind tot felul de tertipuri pentru a păcăli prima femeie care le iese în cale – pentru că NU s-au desprins de nivelul primitiv și sunt disperați.

Nu știu cum să se poarte cu o femeie pentru a avea o relație frumoasă cu ea și a primi energie feminină din iubire.

Aceștia din urma sunt exact ca infractorii, chiar dacă dețin job-uri onorabile. Își trăiesc sexualitatea (precum boschetarii) „în canale” – adică feriți de ochii lumii. Pentru că, undeva în subconștientul lor, ei știu că asta nu se poate numi atitudine masculină și le este jenă să se afișeze cu alegerile lor la lumina zilei.

Și unii și ceilalți nu fac altceva decât să-și irosească energia masculină, fără a o regenera.

Un bărbat puternic, face întotdeauna o femeie fericită. Este suficient să te uiți la un cuplu și vei afla multe despre fiecare în parte, cât de fericiți sunt fiecare și cât de bine le este împreună.

Tema Starea de Iubită este extrem de importantă în viața femeii și a oricărui cuplu. De aceea, cursantele înscrise în programul Magia Feminității în Cuplu, au primit multe informații teoretice și exerciții practice :

–          Ce transformări aduce într-o femeie dezvoltarea energiei sexuale și a feminității

–          Schimbul echitabil (a da și a primi) între bărbat și femeie

–          Cele 7 niveluri ale puterii masculine (caracterizate prin starea financiară și poziția în societate).

–          Cum poți atrage un bărbat care aparține unui anumit nivel de putere

–          Capacitatea de a păstra ceea ce ai atras

–          Rușinea, cea mai invalidantă dintre emoții – impactul ei negativ în relația de cuplu.

–           Analiza motivelor de rușine. Soluții pentru eliminarea rușinii apărută la nivel mental (credințe) și la nivel fizic (presupusele imperfecțiuni)

–           Meditația de conectare cu elementul foc, specific arhetipului “Iubita” (audio)

–           Practica de atragere a bărbatului dorit

–           Exercițiul pentru păstrarea celor atrase (spațiul, bărbatul, banii)

–          Metode pentru activarea și creșterea energiei feminine, care ajută la:

  • Trezirea energiei creative, a pasiunii și a libidoului
  • Obținerea controlului asupra perineului și a tuturor grupelor musculare ale planșeului pelvin. Diminuarea, până la înlăturarea problemelor de sănătate apărute după nașterea copilului, sau odată cu înaintarea în vârstă (incontinenta urinară, prolapsul vaginal și uterin)
  • Echilibrarea hormonală 
  • Menținerea aspectului tânăr până la vârste înaintate

Toate aceste informații pot fi și ale tale, dragă femeie 🤗

🎁Dacă vrei să afli cum, programează o întâlnire cu mine online aici :

Abonații mei (bărbații) îmi pot pune întrebari pe grupul destinat lor, aici :

https://www.facebook.com/groups/vizuinabarbatului

Abonatele mele pot accesa grupul destinat lor aici :

https://www.facebook.com/groups/relatiadecupludoritadetine

Pe ambele grupuri postez aproape zilnic ceva folositor.

Cu drag, Magdalena

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube : 

TIC-TOC :  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *