Călătoria Iubitei continuă – partea 2-a

Cine mi-a citit articolul anterior, și-a dat seama că vorbesc despre Iubită ca arhetip. Era normal să existe și o parte a 2-a pentru că sunt multe de spus pe acest subiect.

Cred că ați văzut în multe filme, ați citit în cărți și de multe ori ați văzut chiar în preajma voastră femei care sunt înzestrate cu acele caracteristici ale iubitei.

Iată câteva dintre acestea : Atrăgătoare, Languroasă, Pasională, Dezinhibată, Împlinită, Senzuală, Inventivă, Provocatoare, Orgasmică, Seducătoare, Femeia care primește cu plăcere, Sălbatică și neînfrânată, Liberă, Sexy, Dispusă să riște..

Este posibil ca și tu să ai, ca femeie, o parte dintre aceste calități. Iar dacă îți lipsesc unele dintre ele este doar pentru simplul motiv că nu-ți dai voie nici măcar din când în când (atunci când este cazul) să te folosești de toate aceste atuuri feminine.

De ce ?

Pentru că odată, cineva, o persoana importantă pentru tine, ți-a spus că aceste trăsături aparțin unei femei de „moravuri ușoare”. Iar tu nu dorești să fii asociată o astfel de femeie.

Am mai spus, dar am să o repet, fiecare arhetip ale femeii evoluate (fetița, iubita, regina, stăpâna) sunt necesare în anumite împrejurări și este indicat să le stăpânești atât de bine încât să le poți folosi ușor pe fiecare, atunci când ai nevoie.

Ține de intuiția și de inteligența feminină, să știi când este cazul să folosești un rol sau altul.

Pentru că, ar fi scandalos să exersezi rolul de iubită la serviciu. Deși, unele o fac și.. dau de belele.

Și ar fi penibil să faci pe regina în pat cu iubitul tău. Deși, unele o fac și.. devin în scurt timp izolate sexual și înlocuite.

Partea mai tristă este că unele femei nici măcar nu-și dau seama că se poate și altfel, mult mai bine pentru amândoi, …

Iau ca reper, faptul că bărbatul a finalizat și trag concluzia că EL este mulțumit. Doar pe motivul că nu a primit, încă, reproșuri în zona asta.

Dar celelate reproșuri ? Unele dintre ele chiar aberante, sau hilare, ca și cum și unul și celălalt ar inventa motive de ceartă cu orice preț.

Majoritatea cuplurilor nu discută pe tema asta – sexuală. Nu sunt atât de intimi încât să-și împărtășească gândurile, nemulțumirile, dorințele, fanteziile erotice, să le negocieze .. Merg, cum se zice, pe muțește = ce nu știu, nu există.

Preferă să rămână frustrați, să-și „scoată ochii” reciproc, inventând motive de scandal pe orice alt domeniu, pentru că acel subiect (sexul) este tabu.

Iar unora le este mult mai ușor să apeleze la soluția  „triunghiul amoros”.

Și este acea vorbă atât de româneasca „lasă că merge și așa”. Pânăplesnește”.

Ei bine DA, atunci când vrei ca lucrurile să se întâmple altfel, primul lucru de care ai nevoie este un plus de cunoaștere, teoretică și practică, dincolo de ceea ce ai știut până acum.

Pentru că „Dacă faci mereu aceleași lucruri, vei avea mereu aceleași rezultate”- Albert Einstein

Chiar dacă nu ți-a vorbit nimeni pănă acum despre rolul de iubită, este bine să știi că ai nevoie de o mică (la unele mai multă) transformare mental-emțională, pentru a intra ușor în acest rol.

De obicei, motivul pentru care îți este greu să exprimi natural starea de Iubită, este blocarea centrului energetic sexual din cauza unor emoții de: frică, rușine, sau vinovăție pentru plăcere.

Știu despre ce este vorba, am trecut pe acolo, nici eu nu am avut parte de o educație sexuală potrivită.

Nu este vina ta pentru tot ce ai primit, atât au știut părinții noștri să ne dea pentru că atât au primit și ei.

Dar este vina ta dacă de acum încolo folosești scuza asta pentru nefericirea de acum și nu vrei să investești în tine pentru a avea o viață împlinită.

Acele femei care au intrat în cursul „Magia Feminitătii în Cuplu” au primit în cea de-a 2-a parte din arhetipul Iubita următoarele :

  • Calitățile arhetipului Iubita
  • Practica de curățare a uterului de energia foștilor parteneri
  • Cum să consolidăm elementul foc, elementul caracteristic Iubitei
  • Exercițiul energetic care unește partenerii și consolidează relația de cuplu
  • Crearea (și amplificarea) dorinței de a face dragoste, chiar și atunci când aceasta nu există
  • Punctul G (punctul plăcerii) : găsirea, deșteptarea și energizarea lui
  • Mecanismul de atragere a bărbaților folosind cele 5 simțuri

Dacă vrei să afli cum poți să intri și tu în programul „Magia Feminitătii în Cuplu”, scrie-mi, sau completează acest formular și te voi contacta eu :

https://forms.gle/MrF2dtLWdGDByJEs9

🎁M-aș bucura pentru tine dacă ai alege să-ți faci acest cadou acest curs transformațional, chiar în această lună magică a cadourilor.🥰💕

Cei care doresc mai multe materiale gratuite, există grupurile private de facebook, unde postez aproape zilnic:

Cu drag, 

Magdalena

P.S. Mulțumesc că dai mai departe informația !

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube : 

TIC-TOC :   

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *