SCHIMBARI ESENTIALE

Orice eveniment neplăcut care ni se întâmpla înainte de 2020, acum este însoțit de grijile acestei pandemii și „pare” să fie mai greu de suportat.

Am spus  “pare” pentru că și acum ca și înaintea acestui an fatidic, au existat și există oameni care nu se arată atât de afectați de tot ce se întâmplă în jurul lor. Ți-ai pus întrebarea de ce ?

Eu am aflat de ce. Dar am aflat asta abia după ce am fost copleșită de suferință, după ce am trecut printr-un episod în care simțeam cum se scurge viața din mine și eram convinsă că nimeni și nimic nu mă mai poate salva.  

Este acel moment crucial când viața ți se poate schimba foarte mult. Atât de mult încât ceea ce nu te-a doborât te ajută să devii atât de puternic, încât noua persoană în care te transformi are dorința și abilitatea de ajuta alți oameni în suferință. 

Din fericire, aceste momente ne ajuta sa crestem spiritual, mental si emotional (daca invatam ceva din ele) si in viitor ajungem sa trecem usor peste orice eveniment neplacut.

Pentru cei care isi doresc mai mult de la viata lor exista si un program care contine 6 module pe care il poti vedea aici  

Renaște Ca Pasărea Phoenix
https://magdalenaciuca.ro/renaste-ca-pasarea-phoenix/

 Din experienta editiei precedente a acestui curs, am observat ca preferintele cursantilor sunt de a asimila singuri partea teoretica si practica din fiecare modul la orele si in zilele preferate de fiecare.

Astfel, am hotarat ca fiecare cursant sa primesca acces imediat la curs, in functie de plata facuta. Daca a platit integral (777 lei) va primi link-urile imediat pentru cele 6 module ale cursului.

Daca doreste in doua rate egale a cate 400 lei, va primi link-urile pentru cele 3 module platite, apoi dupa urmatorea rata platita link-urile pentru celelalte 3 module ramase.

Cursul este disponibil pe un grup de facebook privat la care vei primi acces dupa efectuarea platii.

Dupa finalizarea cursului te poti retrage (asa cum au ales unii cursanti) sau poti ramane in continuare si beneficia de articole sau alte postari folositoare pe grupul de curs.

Vei primi asistenta din partea mea la orice lamuriri referitoare la curs, timp de 6 saptamani.

Pentru perioda 22 aprilie-30 apilie, cu ocazia sarbatorilor de Paste, cursul va costa 537 lei – plata integrala, sau in doua rate egale a 300 lei.

Te astep cu drag, Magdalena

P.S. Pentru orice alte amanunte ma poti contacta si la tel. 0726201149

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *