Vrei să fii tu acea Femeie?

Când m-am gândit să realizez proiectul “Magia Feminității în Cuplu”, acumulasem mulți ani de consiliere individuală și de cuplu în cabinet. Știam că fiecare persoană își dorește, mai presus de orice, să fie iubit, acceptat și prețuit așa cum este (sau cum crede că este) de fapt gândindu-se la varianta lui cea mai frumoasă.

Dar, oare câți știu cum să ajungă la această variantă? Tocmai de aceea s-a născut acest proiect, pentru cele care vor să fie fericite și iubite.

Femeia are abilitatea de a se modela și de a-i modela și pe alții (copii, bărbatul)

Birgham Young spunea: “Dacă educi un bărbat, educi un bărbat. Dacă educi o femeie, educi o întreagă generație.”

Din acest motiv mi-am îndreptat atenția către Femeie, pentru că știu, cunosc puterea ei de transformare. Important este ca Ea să vrea să învețe să-și folosescă această putere într-un mod constructiv.

Am postat pe TikTok un mic video în care descriu această femeie care se formează / se modelează în programul Magia Feminității în Cuplu. Poți vedea acest video aici:

Alege Femeia care… https://www.tiktok.com/@magdalenaciuca7/video/7352516635963559200?lang=ro-RO  

Mesajul transmis către bărbați (în mod special) a fost acesta:

Alege femeiacăreia îi place să fie femeie, care se așteaptă să te porți ca un bărbat nu ca o marionetă.

Femeia care pune dragoste în mâncarea pe care o gătește pentru tine, sau în cămașa pe care o calcă. Femeia care simte că are totul doar pentru că tu exiști în viața ei. Care se încălzește de la zâmbetul tău.

Femeia care nu te va contrazice niciodată în public și care îi respectă pe părinții tăi și pe ai ei în egală măsură și niciodată nu te va întoarce împotriva lor.

Privește în jurul tău pentru că în mod sigur ea există în preajma ta, trebuie doar să întinzi mâna și să o inviți alături de tine.”

De la prima apariție și până în prezent, acest video a avut zeci de mii de vizualizări. Până azi, când îți scriu, a strâns peste 32.000 de vizualizări. A fost transmis de la un bărbat la altul și comentat favorabil de aceștia.

Probabil nu te așteptai, dragă femeie, ca bărbații să aprecieze atât de mult feminitatea și comportamentul plin de iubire al unei femei.

Vrei să știi care este părerea lor despre această tipologie de femeie?

Pe lângă like-uri și emoticoane prin care îmi aprobau conținutul postării și dădeau de înțeles că și-ar dori o astfel de femeie, iată și câteva comentarii:

Multora le-am răspuns că această femeie există, mai ales printre cele care au urmat programul „Magia Feminității în Cuplu”.

Cu bucurie am descoperit, totuși, printre comentarii și doi bărbați fericiți care au acasă exact genul de femeie descris de mine:

Cam puțini, doar doi bărbați fericiți, printre atâtea zeci de mii. Nu crezi ?

După cum vezi, foarte mulți bărbați tânjesc după o astfel de femeie, iar cei care o au, o laudă și știu s-o prețuiască.

Poate că ai o părere eronată despre alegerile bărbaților în materie de femei, atunci când vorbim despre iubire, respect și un cuplu stabil. Poate investești în lucruri de suprafață, superficiale, care intervin doar asupra aspectului exterior.

În cazul ăsta, nu te mira că vei atrage indivizi superficiali, care te vor înlocui de îndată ce vor găsi o altă femeie mai „aspectuasă”. Timpul, legea gravitației, lucrează întotdeauna în defavoarea noastră, atunci când vorbim despre exterior. Ce este proaspăt astăzi, mâine se va ofili.

Pentru cele care și-au lucrat cu migală interiorul, au făcut și fac în continuare ca exteriorul să devină o cantitate neglijabilă, pentru că stăpânesc tot mai bine energia feminină. Iar bărbații acestora, sunt și rămân sub vraja lor în continuare și se simt binecuvântați că au o asemenea femeie.

Vrei și tu să devii o astfel de FEMEIE ?

Scrie-mi ! Voi fi bucuroasă să te ajut !

Dacă ești bărbat, acest articol Nu a ajuns întâmplător la tine! Te încurajez să-i vorbești partenerei tale despre acest program: Magia Feminității în Cuplu și să o susții total dacă va dori să-l parcurgă alături de mine. Îți garantez că va fi cea mai bună decizie pentru relația voastră de cuplu. Să mă contacteze pentru mai multe amănunte!

Cu prietenie,

Magdalena

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube : https://bit.ly/magdalenaciucaYT

TIC-TOC : http://bit.ly/3KRN1hv  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *