Un pic de sinceritate

Dacă îți place sinceritatea, atunci poți fi de acord cu mine că doar cei care nu au (avut) o viață de cuplu sunt scutiți de problemele specifice acestuia.

De ce apar provocări atunci când alegem să conviețuim lângă cineva (căsătoriți sau NU)? Pentru ca suntem diferiți.

Fiecare vine din familia în care s-a născut, cu un program, un regulament nescris, pe care încearcă să-l reproducă cât mai fidel în noua familie formată.

Atunci când nu ținem seama că noi suntem altfel decât cei care ne-au transmis – cu sau fără voie – regulile lor despre cuplu, acele provocări care apar în relația noastră încep să se transforme în probleme. Cel puțin așa sunt privite de unul dintre parteneri, iar câteodata de ambii.

Dacă ai mai citit si alte articole scrise de mine până acum, probabil știi că susțin din toată inima viața în doi și sunt o căutătoare neobosită de soluții eficiente și un izvor de inspirație pentru cuplurile aflate în dificultate.

Pentru că o viață în doi, împlinitoare, aduce lumină, bucurie și este un adevărat sprijin în toate ariile vieții : sănătate, succes în viața profesională, dezvoltare personală și menținerea unui bun echilibru în plan emoțional, mental si spiritual.

Dar câteodată, deși îți dorești ca totul să fie bine, nu reușești să aduci în viața ta de cuplu această atmosferă mult dorită.

Altfel spus, NU ȘTII cum poți ajunge să faci RAI din ceea ce ai.

De aceea, îti propun un subiect despre care știu că nu iti place sa vorbești, dar te rog să ai încredere că vom explora împreuna răspunsurile tale, astfel încât să obții claritate și ajutor.

•           Ai avut vreodată (sau ai acum), în relația de cuplu, un moment în care ai suferit și nu ai știut cum să procedezi?

•           Te gândești că situația nu mai poate fi redresată și îți trece prin minte divorțul? Dar, parcă ai vrea să mai încerci, însa nu știi cum?

•           Ai fost părăsit/ parăsită, dar îți dorești să-i recâștigi iubirea sau atenția și nu știi cum s-o faci?

•           Te-a înșelat, iar acum treci prin stări contradictorii, o parte din tine ar vrea să ierte dar nu stie cum, o parte din tine nu poate trece peste acest lucru ? Îți pui întrebarea : “oare care parte din mine ar fi bine s-o ascult, astfel încât să mă simt împăcat (ă)?” – mai ales că partenerul/ partenera îți mai cere o șansă.

Dacă te afli în oricare dintre situațiile de mai sus, sau poate într-una similară, ia-ți 5 minute să raspunzi la doar 4 intrebări, apăsând link-ul de mai jos și vei primi darul meu.

Pregătesc un material care va ajuta persoanele aflate în aceasta dificultate și îl voi trimite gratuit tuturor celor care răspund.

În plus, voi alege 5 persoane cu care mă voi intalni într-o sesiune gratuită de o oră (online), pentru a explora în detaliu situația lor.

Aici te așteaptă cele 4 întrebări : https://forms.gle/7gdUbDdXYwKq1FKA9  

Te îmbrățișez, Magdalena

 Îți mulțumesc dacă trimiți acest mesaj celor care au nevoie de el !

PS 1 – nu uita sa completezi acest chestionar pentru a ști unde să îți trimit materialul gratuit când va fi gata: https://forms.gle/7gdUbDdXYwKq1FKA9  

PS 2 – apreciez curajul și deschiderea tuturor celor care vor completa acest chestionar și m-aș bucura ca printre aceștia să existe și cât mai mulți bărbați – partenerii noștri dragi

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube :

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *