Tot mai ai o șansă

Ei bine, dacă lucrurile stau așa cum le-am descris în mesajul anterior, ce te-ai gândit să faci ?

Poate chiar, între timp bănuielile tale au început să fie confirmate de diferite alte indicii mult mai convingătoare și ești aproape sigură că te înșelă.

Într-o astfel de situație, orice femeie are o reacție – cel puțin interioară.

În funcție de temperament, poate să fie

1.O stare de tristețe, de dezamăgire în care rememorează clipele frumoase de la începutul relație. Dacă nu este întreruptă această stare, poate deveni periculoasă pentru sănatate. Se poate transforma în anxietate sau depresie, pentru că femeia își dorește, dar nu știe cum, să readucă: iubirea, liniștea și echilibrul în cuplu.

2.Femeia impulsivă, se lasă dominată de furie, măcinată de orgolii (“nu se poate așa ceva, să mă arate lumea cu degetul și să râdă de mine.. !”). Începe să urzească planuri de răzbunare pentru EL sau pentru EL + EA (amanta).

Gândurile care întrețin focul acestei furtuni emoționale sunt de obicei : “Cum a îndrăznit să-mi facă mie așa ceva? Eu care i-am dat…, i-am făcut…îl așteptam cu…și nu știam ce să-i mai dau ca să-i fie bine..”

Face promisiuni (în gând sau le spune altora)cu tentă de amentințare care uneori sunt aduse la cunoștință și LUI și chiar caută să le pună în practică: “Am să-l fac (să îi fac) să sufere așa cum m-a (m-au) făcut pe mine să sufăr “, “Am să-i iau copii (?) – de parcă ar fi doar ai lui – și am să-l aduc la sapă de lemn (=faliment)”

3. Femeia înțeleaptă. Înainte de a lua o hotărâre se gândește cu ce a contribuit la această situație, ajutându-se de informațiile primite din cărți, cursuri, oameni de specialitate în domeniul relațiilor de cuplu, vizionează webinarii, participă la tabere organizate pe tema relațiilor de cuplu și de feminitate … și află cum poate EA ca femeie să ajute relația.

Pentru că, orice vârstă am avea, tot timpul avem ceva de învățat și ne putem face viața mai frumoasă prin cunoaștere.  

Indiferent unde te regăsești (din cele 3 exemple enumerate) te rog să ai în vedere că doar ultima, Femeia înțeleaptă, este cea câștigătoare.

Pentru că:

1.Femeia care intră în anxietate si în depresie nu poate găsi soluții decât de moment, compromițătoare, dar care n-o pot ajuta să iasă din situație. Când suntem dominați de frică, mintea noastră nu mai judecă corect, ne plângem de milă, ne punem într-o situație nedemnă cerșid iubire.. iar atmosfera în cuplu devine și mai apăsătoare.

2. Femeia impulsivă nu se poate controla pe ea, cu atât mai puțin situația sau viața partenerului. Sub imperiul amenințărilor nu se rezolvă numic, niciodată, pentru că nici un bărbat – oricât de slab ar fi – nu se lasă intimidat de o femeie isterică. Alege calea cea mai simplă – pleacă de acasă.

Iar dacă această femeie continuă cu starea de negativitate, în mod sigur va avea probleme de sănătate. EL nu va fi afectat, va alege să fie cât mai puțin “în bătaia gloanțelor” . Dar EA rămâne în acea mlaștină plină de resentimente și este singura victimă a atitudinii ei. Există și o zicere plină de adevăr: “Bei otravă și aștepți să moară dușmanul?”

Să revenim la varianta câștigătoare, Femeia înțeleaptă.

3.Femeia înțeleaptă, după ce a căpătat suficientă cunoaștere și a făcut tot ce ținea de ea, va lua o hotarâre în cunoștință de cauză. Dar nu va părăsi cuplul decât atunci când are convingerea că EA  nu mai poate face nimic. Și credeți-mă, atunci când zici că ai epuizat toate soluțiile, îți dai seama că mai poți face ceva.

Pentru că această femeie înțeleaptă a aflat din acele resurse enumerate mai sus, că orice lucru lăsat nelucrat în relația anterioară, va reveni sub o altă forma și în urmatoarea relație.

Știți, sunt acele situații repetitive pe care le-ați văzut sau v-au povestit alții despre ele. Ca în filmul “Ziua cârtiței” (în care o zi s-a repetat la nesfârșit până când personajul principal a făcut schimbarea necesară).  

Probabil ați întâlnit și voi oameni care se plâng : “iar am avut parte de …, dintre toți doar ăștia vin la mine” și trag repede concluzia cea mai convenabilă: “toate femeile sunt..” , “toți băbații sunt..” sau “am o Karmă negativă” .

Divorțul nu este lozul câștigător. Noi am venit la viață ca să evoluăm, iar cea mai rapidă și mai frumoasă evoluție este cea în cuplu, când celălalt ne face oglindă și ne arată ce mai avem de lucrat cu noi.

De fapt, dacă luăm în considerare părerea unei avocate, expertă în divorțuri, exista 4 cauze reale în care o căsătorie (un cuplu) nu mai poate continua. Iar printre aceste 4 cauze nu este menționată infidelitate.

1.Lipsa parteneriatului între cei doi, atunci când unul dintre ei se dovedește a fi imatur, iresponsabil, nedemn de încredere >> efectiv nu îl poți lua în seamă ca partener de viață, să te bazezi pe el. Poți să-i fii doar părinte. Părintele unui copil care refuză să crescă – dacă rolul ăsta te satisface.

2.Când reproșurile și învinovățirea s-au cronicizat atât de grav încât atosfera în cuplu a devenit un iad, pentru că nu (mai) vor să cedeze nici unul. Oricare(fiecare) dintre ei își dorește să dețină dreptatea supremă care să-l îngenuncheze pe celălat.

3.Narcisismul. Chiar dacă este atrăgătoare o persoana narcisistă, pentru că are conștiința valorii de sine, se îngrijește, este inteligentă, fermecătoare . Atunci când este prea mult și începe să tindă către patologic, dorind să facă din celălat sluga lui, având crize de înfumurare în care nu-l mai interesează decât satisfacerea nevoilor lui.. este cam greu (spre imosibil) să mai rămâi lângă un astfel de om.

4.Dependența de diferite lucruri, substanțe, obiceiuri… greu de acceptat de către celălalt care nu are astfel de slăbiciuni. Drept pentru care îi suportă din ce în ce mai greu prezența, ba mai mult începe să se jeneze în societate cu un astfel de partener. Nu mai vorbesc de ravagiile făcute de aceste dependențe, care transformă viața de cuplu într-un coșmar.

Draga mea, tot ce pot să-ți doresc este să adopți modul de a acționa al Femeii întelepte. Documentează-te, investește în tine, în dezvoltarea ta ca FEMEIE ADEVĂRATĂ (dorită, iubită, căutată și apreciată de orice bărbat), în loc să investești în lucruri care se demodează și te fac fericită doar pentru scurt timp.

Ai la dispoziție în mediul online, o mulțime de resurse, cu și fară plată.

Este adevărat, îti va lua mult timp ca să triezi și să alegi ceea ce este cel mai eficient de aplicat. Îți spun eu, de câtă investiție de bani și timp este nevoie, pentru că am investit enorm în dezvoltarea mea personală și profesională. Și învestesc în continuare, până când voi pleca din această Lume.

Dar rezultatul va fi unul pe măsură, așa cum vezi în filmele romantice de pe ecrane și ai citit în romanele de dragoste.

Cu o singură diferență >>> Tu vei fi eroina pricipală din poveste, alături de bărbatul ales – care se va transforma sub ochii tăi – după ce va vedea mai întâi transformarea ta în FEMEIA MULT DORITĂ.

Dacă te regăsești în aceste mesaje pe care ți le-am trimis în ultimele 5 zile și vrei ca Relația ta de Cuplu să treacă la un nivel superior, trimite-mi un raspuns simplu:

Da, Vreau !

Îți voi acorda o consultație gratuită, în care voi afla care este situația actuală din cuplul tău și îți voi arăta cum poți obține Relația de Cuplu Dorită prin Magia Feminității în Cuplu.    

Fă primul pas! Programează-te !

Te aștept cu drag, Magdalena

P.S. Dacă vrei să faci un bine, dă mai departe această informație celor care au nevoie de ea!

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube :

TIC-TOC : 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *