Pentru dragii noștri, ..dar mai ales pentru dragele noastre

Așa cum luna februarie este considerata luna iubirii, luna martie a fost asociată cu femeia, cu rasfățarea ei în fel și chip, cel puțin în perioada 1-8 martie.

Și parcă vine în mod firesc luna martie în care este celebrată femeia, după luna iubirii, pentru că femeia a stârnit mereu pasiuni. În numele ei s-au scris cele mai frumoase poezii și cântece de dragoste, a fost muza unor artiști renumiți care au creat capodopere nemuritoare.

Ți-ai pus vreodată întrebarea : Ce ar fi lumea fară femei ?

Gabriel Dorobanțu  spune că  : ” Lumea fără femei ar fi ca un cimitir plin de moși,veniți la tămâiat !..”

Un reporter a întrebat câțiva trecători și a obținut aceste răspunsuri : „nu există lume fără femei.. cum ne-am naște ?”, „ este minunată, ea dă viață și suflet”, „femeia este un înger, îți face viața frumoasă”… Și unele răspunsuri mai haioase :

 • “Pasta de dinti ar dispărea complet, din lipsă de cerere. Compania Colgate ar produce gumă de mestecat.
 • Producătorii de aparate de ras și deodorante ar da faliment.
 • Revistele Playboy și Penthouse ar avea pictoriale cu Ronaldihno si David Beckham.
 • Barbații vor putea, în sfârșit, să facă sex și să se uite la meci în același timp.
 • Emisiunile de modă vor fi prezentate de Ovidiu Ioanițoaia. Se vor purta doar culorile echipei favorite.
 • Hainele nu s-ar mai împărți în două categorii, curate și murdare, ci in mult mai multe: aproape curate, murdare care se mai pot purta o dată, murdare care mai pot fi purtate prin casa, suficient de murdare ca să fie purtate prin curte, murdare de mers după pâine și, în fine, rufele impecabil de murdare.”

Acum lăsând gluma la o parte, nici făra femei dar nici fără barbați, lumea nu ar mai fi la fel de atrăgătoare, chiar dacă există plângeri și de-o parte și de cealaltă.

Apoi, este relativ simplu : cât timp poți face o femeie să te iubescă, viața ta alături de Ea este un Rai pe Pământ.

Zilele astea, toate doamnele și domnișoarele așteaptă cu nerăbdare 1 martie și Ziua Femeii, zile în care își doresc să fie răsfățate de soț sau iubit, de copii, de prieteni, chiar și de colegi. Este ocazia ideală pentru domni, de a oferi cadoul perfect.

Tu te-ai decis cum îți vei surprinde cele mai importante femei din viața ta? Dacă nu, încă mai ai timp.

Eu m-am gândit să te ajut cu o idee minunată, pe care ți-o prezint mai jos.

În luna femeii, pe lângă flori, cadouri și aprecierea celorlalți, este foarte important să îți amintești să te sărbătorești și tu singură.

Pentru tine, draga mea, care ești cea mai îndreptățită să știi cât de mult valorezi și meriți, îți ofer ocazia de a afla secretele Tinereții la orice Vârstă.

În același timp și

Pentru tine, acel Bărbat atent, protector, iubitor, tandru, generos… cu femeia din viața lui, Bărbatul mult Visat și Dorit de orice Femeie, ai acum ocazia să-ți arăți prețuirea față de ființa iubită făcându-i cadou acest curs deoasebit. Fii sigur că este interesată de a afla secrete care o pot menține tânără și chiar de a arata mult mai tânără decât în acte.

Despre ce este vorba ?

Ca orice femeie care se respectă și își respectă partenerul de lângă ea, mereu mi-am dorit să arăt bine, să scot maxim din „zestrea” ce mi-a fost dăruită din naștere.

Se pare că am reușit, pentru că toate acele procedee, și tehnici adunate de mine de-a lungul timpului, din surse greu de accesat, m-au menținut și chiar mi-au schimbat în bine cele din dotare, iar cunoscuții au vorbit mereu apreciativ la adresa mea chiar și vârsta actuală.

Azi pot împărtăși cu tine aceste secrete pe parcursul celor 4 Module ale acestui curs.

Ce vei primi ?

 • Îți voi dărui o cutie cu „pietre prețioase” , multe dintre ele fiind secrete bine păstrate (din ritualurile calugarilor budiști) la care au ajuns doar cei care le-au folosit într-un mod onest, ecologic, fără efecte negative asupra propriei persoane (prin creșterea vanității) sau asupra celor din jur (privindu-i cu aroganță), ca urmare a căpătării unui aspect mai tânăr. Cei 5 ani parcurși alături de maestrul meu taoist mi-au îmbogățit viața și cu aceste ritualuri miraculoase.

Aceste tehnici, odată ce sunt puse în aplicare și menținute constant de-a lungul vieții, își vor arata efectul nu numai prin îmbunătătirea aspectului exterior, ci și prin modificări benefice interioare asupra sănătății. Ducând astfel la recăpătarea sănătății deteriorate, ca urmare a unei atitudini necorespunzătoare față de propriul corp.

 • Îți voi oferi câteva reguli simple de a scăpa de kg în plus și de a te menține în limitele greutății dorite, UȘOR de aplicat

Ele vor fi însoțite de o ședință (audio) de autosugestie, în stare de relaxare, pentru a-ți reprograma subconștientul și a capăta un nou mod de a gândi despre mâncare și o voință pozitivă în respectarea noilor reguli de alimentație.

În acest punct din program vei primi și un GHID care te va ajuta să faci legătura dintre kilogramele în plus și lipsa somnului de calitate. Am pus în acest ebook pe lângă multe idei pentru obținerea unui somn odihnitor, și o ședință de relaxare audio care te va ajuta să adormi ușor în fiecare seară.

 • La una dintre întâlniri vei avea nevoie de o fotografie dintr-o perioadă a vieții în care îți place cum arăți (NU din copilărie sau adolescență) – din acea perioada în care erai sănătos/sănătoasăaveai un corp pe care îl admiri și acum (doar din poză) și ți-ai dori să revii la acea formă.
 • Primești un mindset special, ce te va sprijini pe tot parcursul aceastei călătorii aparte.
 • O tehnică energetică de mare eficiență pentru momentele de scădere a elanului de a continua acest proiect – care inevitabil apar în orice alte proiecte (mai ales cele noi). Culmea este că această tehnică este universal valabilă pentru orice domeniu de activitate, în care ai început ceva nou (sau ești în derularea unei activități mai vechi) și ai tendința de a abandona.

Pentru acest punct din program (dacă vei avea nevoie) ne putem întâlni online pentru o ședință scurtă de consiliere individuală .

 • Tehnici de manipularea feței, prin care degetele tale pot crea efectul de BOTOX (destindere, relaxare, luminozitate, întinerire a tenului). Tot la acest modul vei afla câteva idei despre produse cosmetice (necostisitoare) sau produse naturiste dedicate fiecărei părți din corp, astfel încât să nu fie nevoie de ajustări la estetician. 
 • Și bineînțeles, mici trucuri psihologice care te vor ajuta să fii bine cu tine înăuntru, pentru a se vedea acest lucru în afară.

Dacă acest program ți-a trezit interesul și ești dornic / dornică să începi, cu multă iubire și respect față de tine, recăpătarea tinereții chiar de la începutul anului 2023, scrie-mi și te voi lua în această călătorie fabuloasă.

P.S. După cum ați văzut programul este atât pentru femei cât și pentru bărbați. Cei care vor participa la curs vor afla vârsta mea. Și credeți-mă, nu este mică 😍

Bărbații care vor dori să facă un cadou ființei iubite (soție, prietenă, fiică, mamă…) plătind acest curs, vor fi răsplătiți cu acces gratuit în program. 

P.P.S. Cei interesați pot afla mai multe amănunte despre curs (data, locul, perioada de reducere a prețului..) contactându-mă prin email la contact@magdalenaciuca.ro și/sau WhatsApp la nr. de tel. 0726201149.

Te îmbrățișez cu drag, Magdalena

 P.S. Îți mulțumesc dacă trimiți acest mesaj celor care au nevoie de el !

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube :

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *