Ho`oponoopono

Azi vreau să-ți prezint o metodă de vindecare hawaiiană, care te ajută să ajungi la un nivel ridicat de bunăstare, sănătate, pace și fericire.

Această metodă, a fost testată de un numar imens de persoane și este prezentată în cartea Zero Limite de către Joe Vitale. El însuși este un exemplu al efectelor produse de aplicarea acestei metode stravechi.

Transformările apărute în viața lui, după aplicarea acestei metode, sunt uimitoare. De la un om fără adăpost, a ajuns ca succesul lui să fie, la fel ca în cartea scrisă de el, FĂRĂ LIMITE.

Este multimilionar, iar cărțile de succes scrise de el au ajuns să fie citite în toate colțurile lumii.

Metoda i-a fost transmisă de Dr. Ihaleakala Hew Len, directorul unui pentitenciar cu deținuți foarte periculoși (criminali, violatori..) care erau afectați de grave boli mentale.

Dr.Hew Len a înțeles ca acei oameni acționau din impulsul unei amintiri care le provoca un anumit comportament și că pentru a-i ajuta , trebuia să îndepărteze energia negativă din amintirea respectivă.

Iar pentru aceasta era nevoie de o purificare.

El nu a consultat pacienții, ci pur si simplu le citea dosarele și spunea Divinității anumite fraze:

 • Îmi pare rău
 • Te rog să mă ierți
 • Mulțumesc
 • Te iubesc

În hawaiană Ho`o înseamnă cauză, iar ponopono înseamnă perfecțiune .

Astfel,  Dr.Hew Len a tradus că Ho`oponoopono înseamnă “a face ce este potrivit” sau “a îndrepta o greșeală”

Geșelile apar din gânduri, ca urmare a unor amintiri dureroase din trecut, iar metoda aceasta reușește să elibereze energia din aceste gânduri care ajung să provoace boli și dezechilibre.

Ho`oponoopono este de fapt un proces de iertare, căință și transformare, pentru că tot ce apare în viețile noastre este doar proiecția unor programe preexistente.

Prin aplicarea metodei de vindecare, ne asumăm astfel responsabilitatea pentru tot ce am creat : evenimente neplăcute, probleme de sănatate, am atras persoane care ne deranjează atingându-ne răni dureroase…

Prin folosirea celor 4 fraze, vindecarea energetică se produce în noi, iar asta se va vedea în afară noastră prin transformarea situației, a relației, a sănătății, a bunăstării

Aplică metoda în orice domeniu al vieții în care ești nemulțumit și urmărește ce se întâmplă.

Oricât de gravă este situația, DOAR aplică metoda, tu cu tine, gândindu-te la ceea ce vrei să se îndrepte, spunând cu tot sufletul:

 • Îmi pare rău
 • Te rog să mă ierți
 • Mulțumesc
 • Te iubesc

Nu te lăsa influențat / dominat de sentimentul că ai dreptate să fii furios pe X care ți-a zis.. (ți-a făcut..).

Să vrei să ai întotdeauna dreptate sau ultimul cuvânt, în orice împrejurare, este o pretenție plină de aroganță, ca și cum te crezi superior acelui om.

Îl cunoști ? Îi știi trecutul, ca să poți spune că nu are dreptul să-ți vorbească așa ?

Ceva din tine l-a stârnit.

Apoi, nimeni nu vine pe lume cu dreptul incontestabil de a NU fi deranjat de altcineva – nici măcar tu.

Ranchiuna, neiertarea, furia, dorința de răzbunare …sunt viruși care îți îmbolnăvesc existența (mental, emoțional, psihic) și te duc spre un destin nefericit.

Știu, poate părea enervant ceea ce ți se sugerează să faci, mai ales dacă aparții acelei categorii de oameni care sunt sceptici la practicile spirituale.

Dar, dacă ai o situație care trenează de mult timp și căreia nu i-ai găsit rezolvare, ce te costă să încerci (în afară de timp) ?

Așa cum spunea Dr.Hew Len:

 “Starea zero, unde sunt zero limite, poate fi cel mai bine descrisă ca o stare a iubirii pure. Ea există acolo, dar dvs. nu ați atins încă acel nivel. Așa că, spunând:  “te iubesc”, “te rog să mă ierți”, “îmi pare rău”, “mulțumesc”, vă eliberați de acele programe din interiorul dvs.care vă țin departe de starea pură a dragostei”.

În altă ordine de idei, într-un mesaj anterior, vă invitam pe canalul meu de TikTok, unde postez zilnic mici „pastile psihologice”, câte un mic video de 2-3 minute. Le puteți urmări aici :     sau le regăsiți în cele două grupuri de facebook

Relația de Cuplu Dorită (grup exclusiv pentru femei) https://www.facebook.com/groups/relatiadecupludoritadetine 

Vizuina Bărbatului (grup exclusiv pentru barbați) https://www.facebook.com/groups/vizuinabarbatului  

În săptămâna 26 iunie – 3 iulie, au fost următoarele subiecte :

 • Vânătoarea de Vrăjitoare
 • Vrei să nu te înșele ?
 • Surse de nefericire
 • Emoțiile sunt prietenii tăi
 • MĂRTURIE CREȘTINĂ
 • Lucrul cu sinele

Până la următoare întâlnire, te îmbrătișez cu drag,

Magdalena

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube : 

TIC-TOC :  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *