Fuga în Astral

Ați observat cât de greu ne vine să facem curățenie în unele locuri în care am tot amânat să intrăm.

Ne este teamă că vom avea mult de muncă.. sau ca vom găsi niște lucruri prăfuite, stricate de noi… pe care le-am aruncat în diferite unghere ale casei.

De ce nu ne apucăm de treabă ?

Pentru că știm că o să dureze… dar nu știm cât, am mai încercat și altă dată și .. ne-am oprit cu lehamite pentru că nu știam ce să aruncăm și ce să mai păstrăm…

Preferăm să ne apucăm de ceva care ne distrage atenția de la acea îngramădeală de lucruri nefolositoate ce ne ocupă spațiul. Doar că, după atâta distragere (=distracție) nemeritată care vine fără să ne fi spetit muncind, o să fim și mai nemulțumiți de noi.

Ne dăm seama că iar ne-am eschivat să facem acel ceva care se cerea de mult timp făcut și iar amânăm pentru o altă „dată viitoare” – nedefinită.

Știu, o să spui „ de ce îmi vorbești de curățenie, că mai e până la Crăciun” !

Cred că ai înțeles că este vorba de o curățenie simbolică, o repunere în drepturi a vieții noastre pe toate palierele ei pentru a ne simți întregi.

Este un fel de bilanț din care, dacă îl facem cinstit, o să ne dăm seama ce mai avem de făcut pentru a ne fi mai bine. Cu astfel de ocazii, unii vor constata că au rămas restanți, nu o zi două ci chiar ani întregi, în anumite sectoare din viața lor.

Cum chiulesc oamenii ?

Acum este la modă „Fuga în Astral”, care se concretizează în preocupări spirituale, un alt mod de a alimenta Ego-ul cu tot felul de cunoașteri đin cursuri mai mult sau mai puțin folositoare, dar care „dau bine” printre prieteni, colegi de muncă și chiar le servește drept scuză pentru a nu se apuca de acea curățenie.

În afara de asta cei care practica această fugă, au convingerea = speră că vor căpăta niște puteri paranormale, care să-i plaseze într-un fel de Elită (=aceeași umflare a ego-ului) în care nu ajunge toată lumea și unde speră că toate problemele lor se vor rezolva așa, cât ai pocni din degete.

Poți fi conectat toată ziua la Astral și să te minți că totul este ZEN în viața ta.

Dar din când în când, seara când somnul refuză să apară, vine din nou acel gând care îți amintește la ce materie ai rămas corijent sau chiar repetent în Școala Vieții.

Pentru că, de fapt, această Fugă în Astral este o fuga de tine și / sau situația din prezent care nu-ți place. O situație pe care o consideri, în plan terestru nerezolvabilă.

Dar nici nu încerci s-o rezolvi. Sau atunci când încerci o faci (ca de obicei) ținând cont doar de nevoile tale și vorbești cu(din) vocea rănilor tale emoționale nevindecate. Și nici măcar nu realizezi ca faci asta.

Da, îți vei găsi o scuză, care să te facă să te simți mai puțin vinovat(ă) față de tine.

Scuzita, (mai în glumă, mai în serios) este un fel de „afecțiune” de care suferă orice persoană care amână să facă lucruri dificile dar folositoare, găsind tot felul de scuze.

Ea poate apărea sub diferite forme. Motivele cele mai frecvente sunt : lipsa de timp, lipsa de bani, vârsta (prea mare / prea mică), lipsa de noroc, Karmă negativăadică orice care poate fi înghițit drept adevăr.

O poți folosi față de alții care se prefac că te cred, ca să nu te supere, ori să intre în conflict cu tine. Dar tu știi care este adevărul. Apoi, tot repetându-ți acea scuză începi și tu s-o crezi, iar asta îți va aduce liniște pentru o perioadă de timp.

Dar, ceasul ticăie nemilos iar viața îți tot arată oportunități .. Până într-o zi când nu îți va mai rămâne altceva decât să începi să numeri trenurile care au trecut prin gara ta și pe care le-ai pierdut, pentru că ai refuzat să te sui în ele.

Și pentru că, eu cred că menirea mea în viața ta este de a-ți arăta aceste trenuri, îți arăt oportunitățile pentru săptămâna care a trecut.

 În grupul privat de facebook (exclusiv femei) „𝐑𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 C𝐮𝐩𝐥𝐮 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚̆” poți urmări subiectele postate în săptămâna 28 august – 3 septembrie :

Serialul MFC (Magia Feminității în Cuplu) continuă :

MFC 18 – Relația Dorită – pasul 2

 MFC 19 – Relația Dorită – pașii 3,4,5

 MFC 20 – Relația Dorită – pașii 6 si 7

  MFC 21 – Ajungi la Relația Dorită prin 3 Variante

  MFC 22 – Ai aceste provocări în cuplu ?

  MFC 23 – Pentru cine este Magia Feminității în Cuplu ?

  MFC 24 – Pentru cine nu este programul MFC ?

  MFC 25 – Invitație pentru Femeia Ințeleaptă

Membrele acestui grup beneficiază, deja, de o consiliere gratuită pe subiectul Cuplu.

💕Link-ul către pagină este acesta : https://www.facebook.com/groups/relatiadecupludoritadetine

În grupul 𝐕𝐢𝐳𝐮𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐚̆𝐫𝐛𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢, exclusiv pentru bărbați  https://www.facebook.com/groups/vizuinabarbatului 

vei găsi :

  • Nu te lăsa manipulat
  • Reacția la infidelitate
  • Motive reale de divort
  • O altfel de dependență
  • Abundență, Properitate
  • Cine este de vină?

Draga mea, dragul meu, tu poți refuza ajutorul meu dezabonându-te pe motivul că mesajele mele conțin adevăruri dureroase pentru tine.

O să-mi pară rău pentru tine, pentru că nu folosești aceste informații gratuite care ar putea să-ți schimbe viața.

Dar în același timp, o să mă bucur pentru că am scăpat de a plăti din buzunarul propriu, pentru o persoană care nu vrea să evolueze. Pentru că DA, dacă nu știai, aceste mesaje pe care tu le primești sunt transmise automatizat de către o companie la care plătesc un abonament.lunar.

Te îmbrățișez cu drag, Magdalena

 P.S. Dă mai departe informația și vei fi prețuit ca un bun prieten !

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube : 

TIC-TOC :   

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *