Energia Feminină

Dacă te-ai înscris la Master Class-ul Magia Feminității în Cuplu, dar nu ai reușit să fi prezentă, poți revedea înregistrarea pe canalul meu Youtube, aici:    https://youtu.be/JH2rIcNjJ9U     

Așa cum am promis și în webinar, pe cele interesate de a afla amănunte despre programul Magia Feminității în Cuplu, le aștept la o întâlnire individuală (online) gratuită.

În întâlnire vom analiza împreună cum te poate ajuta pe tine acest program transformator de 6 luni și care sunt condițiile necesare pentru a avea acces la el. 

La această întâlnire vei primi o ofertă UNICĂ foarte avantajoasă, față de prețul programului.  Dar ea va fi valabilă un timp limitat.

Poate că nu ești familiarizată cu termenul de Energie Feminină și nu înțelegeți la ce te poate ajuta, într-o lume în care PARE să fie la mare preț raționalul.

Din păcate, sau mai bine zis din fericire, totul este ENERGIE în jurul nostru. Iar oamenii care acceptă doar ceea ce percep prin cele 5 simțuri, au o surpriză neplăcută atunci când își dau seama că acel ceva nevăzut le influențează viața.

Am văzut relații de cuplu reconstruite frumos datorită partenerei, care a ales să-și crească energia feminină – pentru că acest program a fost testat în cabinet, cu cele care au venit la consiliere.

Când femeia a început să lucreze la amplificarea energiei feminine, reacția bărbatului nu a întârziat să apară. Pur și simplu se minuna pe zi ce trece de femeia de lângă el, care părea să fie o alta.

Dar am asistat și la destrămarea unor relații în care EA a continuat să se impună cu agresivitate, cerând / pretinzând ceea ce credea că i se cuvine.

Toate neplăcerile pornesc de la convigerile greșite pe care le avem despre anumite noțiuni, situații …și pentru că vrem să copiem cu încăpățânare modele toxice din jurul nostru, pe principiul “am dreptul să mă comport așa”. Iar rezultatele nu pot fi altele decât dezastruase.

Și cine este de vină?

În mod sigur ORGOLIUL și “ochelarii” nepotriviți prin care privim lumea. Credem că, dacă rațiunea noastră este fără cusur, atunci toată lumea va fi la picioarele noastre.

Dar, dezamăgire, nu așa funcționează Universul.

Surprizele pot fi de genul acesta :

Ce are EA si nu am EU ? https://magdalenaciuca.ro/ce-are-ea-si-nu-am-eu/

Nu te mai atrage ? https://magdalenaciuca.ro/nu-te-mai-atrage/ 

Cele două articole, ca majoritatea celor scrise de mine, sunt rupte din realitatea clientelor venite în cabinet.

Tot ce vă îndemn este să NU renunțati la a mai fi femeie, indiferent de vârsta pe care o aveți. Vârsta este o scuză și atât.

Folosiți aceasta scuză, ca să nu vă faceți datoria față de voi. Iar asta se vede în modul de a gândi, de a acționa și nu în ultimul rând vă afectează aspectul exterior.

Poate că acest articol o să vă schimbe convingerile privitoare la vârstă:

A iertat-o Dumnezeu !  https://magdalenaciuca.ro/a-iertat-o-dumnezeu/ 

Revin la invitația mea de mai sus, mai ales pentru cele care s-au regăsit în exemplele date de mine în Master Class și își doresc să primească acea cunoaștere care le poate schimba viața.

Multe dintre noi avem obiceiul să așteptăm, oricât ne-ar deranja o problemă. Nu trecem la acțiune până nu se acutizează.

Din păcate ne obișnuim cu durerea (ca în problemele dentare), dar mai așteptăm… până începe să facă ravagii și ne afectează starea de bine și sănătatea.

Ne putem alege cu pierderea “dintelui” (metaforic vorbind) care putea fi tratat dacă am fi acționat la timp.

Vă înțeleg, pentru că și eu am făcut așa. Am pierdut 17 ani din viață până să fac schimbarea.

Ce m-a reținut ?

Au fost mai multe: lipsa de încredere și de iubire de sine, cunoaștere puțină și de multe ori toxică despre bărbat și despre cuplu și …altele, la fel de dăunătoare.

De fapt, toate au legatură cu dezvoltarea noastră personală. Ca oameni, dar mai ales ca roluri identitare de gen.

Acțiunile noastre sunt în strânsă legătură cu toată cunoașterea acumulată și nici nu poate fi altfel. Cum să acționezi altfel dacă nu cunoști alte variante. Iar dacă îl cităm pe Albert Einstein:

„Dacă faci mereu aceleași lucruri, vei avea mereu aceleași rezultate”

Dacă vei fi atentă la prezentarea mea din Master Class, vei vedea cât de multă cunoaștere vei căpăta în programul Magia Feminității în Cuplu.

Practic, este ABC-ul necesar pentru orice femeie care își dorește un partener iubitor și o relație de cuplu armonioasă.

Prin acest mesaj am parcurs partea mea de drum făcându-ti această invitație. Acum este rândul tău să afli cât de mult îți dorești să ieși din zona de confort și să scapi de ceea ce te nemulțumește în viața ta amoroasă.

Dacă mai ai această dorință, programează-te aici : 

Sau contactează-mă pe whatsapp la 0726201149

Te îmbrățișez cu drag, Magdalena

P.S. Îți mulțumesc că dai mai departe această informație !

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube : 

TIC-TOC :  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *