Cine îi face concurență lui Dumnezeu ?

În Evanghelia dupa Matei, se menționează că vor apărea mulţi profeţi falşi care-i vor înşela pe oameni. 

Și, dacă ne uităm în jur chiar începe să se adevereasaca această profeție. A devenit o modă să te lauzi că ești evoluat spiritual (Nu să fii), că ți s-a deschis al 3-lea ochi și trăiești deja în a 5-a dimensiune.

Unii susțin că i-au răpit extratereștrii și de atunci au căpătat abilități paranormale. Și pentru că trăim într-o lume a materialului, această preocupare a devenit o sursă de venit facilă.

Nu contest că există printre noi, oameni cu niște însușiri deosebite (unele înnăscute, altele dobândite prin exersare). Dar ce să vezi (?) aceștia sunt modești și la locul lor, nu încearcă să-și demonstreze și să-și susțină superioritatea, nu se uită la restul lumii că la niște furnici – cocoțați pe un soclu.

Și, culmea, nu manipulează și nu vor cu tot dinadinsul să aibă dreptate sau ultimul cuvânt.

Din păcate, pentru cei menționați în prima parte a articolului nu este vorba de altceva decât de un Ego (orgoliu) spiritual exacerbat care s-a născut dintr-o lipsă – cel mai adesea : iubirea de sine, prețuirea de sine.

Ăsta este motivul pentru care încearcă și reușesc să facă rost de acestea căutând să impresioneze pe alții. Se prezintă ca fiind un om special în comparație cu restul lumii, un fel de mic Dumnezeu. Pentru a primi ceea ce-și dorește : admirație și iubire.

Din păcate felul în care o face este acela al unui infatuat, punându-se pe sine într-o postura superioară. Încercând totodată să diminueze valoarea celorlați dându-le indicații despre felul în care ar trebui să-și trăiască viața.

În acest moment, nu acești falși mesia mă interesează. Mulți dintre ei îngroașă rândurile celor cu tulburari de personalitate.

Dar, Ei nu ar există dacă nu ar există cei care să-i urmeze, să creadă în ei și să le facă jocul. Este trist să vezi că există oameni care își ignoră propria intuiție și fac alegeri în funcție de verdictul dat de acești farisei.

Dragul meu OM, tot ce se întâmplă în viaţa ta este rezultatul alegerilor, deciziilor și acţiunilor tale.

Nu mai aștepta să hotărască Alții în locul tău, CE și CÂND ai „drept divin” să faci anumite lucruri. Ei trăiesc cu impresia (vor sa te faca sa crezi) că au fir scurt cu Divinitatea.

Asumă-ţi responsabilitatea pe de-a-ntregul asupra vieţii tale și fă schimbările necesare până îţi place de tine și de viaţa pe care o trăiești.

Folosește-ți puterea interioară. Învață să te cunoști și să adaugi valori noi personalității tale, acolo unde crezi că există lipsuri.

Îmi învăț clienții să nu depindă de mine sau de alții, să se cunoască și să capete încredere în ei, să știe că au venit pe lume cu tot ce le trebuie. Doar calea pentru a-și atinge un obiectiv poate fi diferită de a altora – dar au aceleași șanse.

Iar dacă au nevoie de ajutorul lui Dumnezeu, pot apela direct, n-au nevoie de „intermediari”.

Cine crezi că este expert în viața ta în afară de tine ? Cine crezi că te cunoaște mai bine, cu plusuri și minusuri ?

Ia-ți puterea înapoi și folosește-o pentru a ajunge la cea mai bună varianta a TA !

Îți doresc mult succes și sunt alături de tine pentru a te ajuta să te cunoști și să te apreciezi mai mult.

Cu drag, Magdalena

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube :

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *