Amplificarea Energiei Feminine

Dacă te-ai înscris la webinarul Magia Feminității în Cuplu, dar nu ai reușit să fi prezentă, poți revedea înregistrarea pe grupul privat de FB “Relația de cuplu Dorită”.

Așa cum am promis și în webinar, pe cele interesate de a afla amănunte despre programul mai sus amintit Magia Feminității în Cuplu, le aștept la o întâlnire individuală (online) gratuită.

Putem să discutam despre relația ta de cuplu actuală, despre o relație încheiată de la care ai rămas cu întrebări fără răspuns, sau despre cum vrei să arate viitoarea ta relație – dacă ești singură în prezent. Și bineînțeles vom analiza împreună cum te poate ajuta pe tine, ca femeie, acest program.   

Poate că nu sunteți familiarizate cu termenul de Energie Feminină și nu înțelegeți la ce vă ajută într-o lume în care PARE să fie la mare preț raționalul.

Din păcate, sau mai bine zis din fericire, totul este ENERGIE în jurul nostru. Iar oamenii care pun preț doar pe ceea ce percep prin cele 5 simțuri, au o surpriză neplăcută când își dau seama că acel ceva nevăzut le influențează viața.

Am văzut relații de cuplu reconstruite frumos doar datorită puterii feminine. Când femeia a început să lucreze la amplificarea energiei feminine, reacția băbatului nu a întârziat să apară. Pur și simplu se minuna pe zi ce trece de femeia de lângă el, care părea să fie o alta.

Dar am asistat și la destramarea unor relații în care EA a continuat să se impună cu agresivitate, cerând / pretinzând ceea ce credea că i se cuvine.

Toate neplăcerile pornesc de la convigerile greșite pe care le avem despre anumite noțiuni, situații … copiem cu încăpățânare modele toxice din jurul nostru, pe principiul “am dreptul să mă comport așa”, iar rezultatele nu pot fi altele decât dezastruase.

Și cine este de vină?

În mod sigur ORGOLIUL și “ochelarii” nepotriviți prin care privim lumea. Credem că, dacă rațiunea noastră este fără cusur (poate în mintea noastră !), atunci toată lumea va fi la picioarele noastre.

Dar, dezamăgire, nu așa funcționează Universul.

Surprizele pot fi ca în aricolele următoare :

Ce are EA si nu am EU ? https://magdalenaciuca.ro/ce-are-ea-si-nu-am-eu/

Nu te mai atrage ? https://magdalenaciuca.ro/nu-te-mai-atrage/ 

Cele două articole, ca majoritatea celor scrise de mine, sunt rupte din realitatea clientelor venite în cabinet.

Tot ce vă îndemn este să nu renunțati la a mai fi femeie, indiferent de vârsta pe care o aveți. Vârsta este o scuză urâtă, vă mințiți singure ca să nu vă faceți datoria față de voi. Iar asta se vede în modul de a gândi, de a acționa și nu în ultimul rând afectează aspectul exterior.

Poate că acest articol o să vă schimbe convingerile limitative :

Revin la invitația mea de mai sus, mai ales pentru cele care în timpul webinarului și-au exprimat dorința de a se întâlni cu mine. Dar, nu numai pentru ele.

Știți și voi că oricât ne-ar deranja o problemă, nu trecem la acțiune până nu se acutizează.

Din păcate ne obișnuim cu durerea (ca la o măsea cariată), dar mai așteptăm… până începe să facă ravagii și ne dă peste cap toată viața.

Ne putem alege cu pierderea “dintelui” (metaforic vorbind) care putea fi tratat dacă am fi acționat la timp.

În relația noastră, pe care aș vedea-o ca pe un drum, eu mi-am parcurs partea de drum care îmi aparținea. Acum este rândul tău să faci pașii până la jumătatea drumului.

Pentru programare alege un interval orar (10-16, sau 16-19)  și am să-ți trimit, programările disponibile între acele ore, pentru a alege.

Pentru mai multă eficiență, contactează-mă telefonic sau scrie-mi pe whatsapp la tel.0726201149. Până în 12 octombrie astept programările voastre, pentru a avea timp să îndepliniți toate condițiile de a intra în cursul ” Magia Feminității în Cuplu”

După aceasta dată nu mai contez pe timpul meu liber, pentru că în 14 octombrie voi începe această călătorie frumoasă de 6 luni alături de cele care își doresc o transformare prin Amplificarea Energiei Feminine.

Vă îmbrățișez cu drag, Magdalena

P.S. Îți mulțumesc că dai mai departe această informație !

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube : https://bit.ly/magdalenaciucaYT

TIC-TOC : http://bit.ly/3KRN1hv  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *