Sărbatori binecuvântate ! 🐇🐣🎁

Dragii mei,

Suntem foarte aproape de  Sărbătoarea Paștelui și fiecare dintre noi ne pregătim așa cum credem de cuviință, așa cum am învățat de la înaintașii noștrii semnificația acestei mari sărbători.

Dar indiferent cum o privim, știm / simțim că este unul dintre acele momente în care aducem atenția către interior, către sufletul nostru care, de multe ori, în iureșul evenimentelor din afară este uitat sau – mai mult – este afectat de ceea ce vine spre el într-un mod nedorit.

Acum, mai mult ca oricând, este bine să ne aducem aminte că suntem unici, importanți în acest Univers, prin tot ce gândim, spunem și facem și că putem influența atât destinul nostru cât și pe al celor din jur.

Tocmai de aceea, OMULE DRAG, ridică vălul de ceață încărcat cu tristețe, îngrijorare, nemulțumire, care îți umbrește sufletul ! Dă voie inimii tale să se deschidă către iubire, fii blând și îngăduitor cu tine și cu cei pe care îi întâlnești !

Și fii conștient, observă, cum viața ta se schimbă, pentru că ceea ce oferi vei primi la rândul tău.

Îți doresc Sărbători Pascale binecuvântate, iar Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să îți aducă cele patru taine divine : încredere, lumină, iubire și speranță !

Te îmbrățișez, Magdalena

Cabinet individual de psihologie ∞ Magdalena Ciuca

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube :

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *