WEBINAR GRATUIT (exclusiv femei)

       contactează-mă pentru a afla detalii despre următorul webinar- 
Scapă de Singurătate (inclusiv cea în cuplu) Certuri, Răceală Fizică și Emoțională, prin: 

 MAGIA FEMINITĂȚII ÎN CUPLU  

  

Reaprinde Iubirea și Pasiunea în Barbatul Tău prin :  Amplificarea Energiei Feminine Durează doar 1 minut sa te înscrii!

Te afli în una din situațiile de mai jos ?

Te-ai săturat de singurătate, dar până acum nu ai găsit persoana potrivită și nu știi cum (unde) să o găsești. Toate relațiile tale de până acum au avut aceeași soartă ? Despărțirea ?

Ești în cuplu, dar te simți ca și cum ai fi singură, neiubită, nerespectată, nevăzută de partener… și simți că nu mai reziști?

Ai vrea să (re)aduci iubirea și pasiunea de la începutul relației, dar nu știi cum ? Soluțiile altora n-au funcționat la tine.

Prăpastia dintre voi este atât de mare încât te-ai gândit la despărțire? Sau ai primit această propunere din partea LUI ?

Deși suferi nu ai puterea și nici curajul să treci printr-o despărțire pentru că te sperie singurătatea și încă îl mai iubești ?

Simți că în viața lui a apărut o altă femeie dar vrei să rămâneți împreună și cauți drumul către inima lui ?

Ți-e frică să mai faci un pas, o acțiune, de teamă să nu fie greșit(ă) și să pierzi chiar și puținul pe care îl ai acum – adică speranțaÎți dorești cu ardoare, să faci schimbări dar nu știi cum?

 CE VEI AFLA ÎN WEBINAR ? Despre mine

Sunt psihoterapeut, cu formare in Consiliere si Psihoterapia Experientiala si a Unificarii centrata pe adult – copil – cuplu – familie la S.P.E.R. (Societatea de Psihoterapie Experientiala din Romania) – membra in: Asociatia Psihologilor din Romania (APR) si Consiliul Mondial de Psihoterapie (WCP).

Am făcut formare in terapie sistemica: Cuplu, copil, familie organizat de Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei din Romania, acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania.

Sunt absolventa a cursului de NLP Practitioner si Master in NLP.

Am urmat toate cursurile de bază ale Școlii de Feminitate by Ludmila Jalo  și am primit atestatul de Trainer în Feminitate.

Aparițiile mele în Emisiunile TV. la care am fost invitată, le găsesti găsești pe site-ul meu aici : https://magdalenaciuca.ro/despre-mine-magdalena-ciuca/ 

Ce spun alți oameni care lucreaza cu mine?