„Renaște Ca Pasărea Phoenix !”

Învață cum să scapi de suferința
atunci când apare un eveniment neplacut !

Înscrierile se vor redeschide în curând. Înscrie-te pe lista de așteptare !

.

Oare numai mie mi se întâplă ?

 • Te-ai săturat să crezi că soarta ți-a pregătit doar supărări, că nu ai noroc, că persoanele din jur în loc să te ajute vor doar să se folosescă de tine ? 
 • Te simți singur deși ai familie, cunoștințe, colegi ? 
 • La muncă mergi fără tragere de inimă, doar pentru că este singurul tău mod de subzistență ?
 • Stai la distanță față de ceilalți și uneori chiar și de tine, refugiindu-te in alcool, mâncare în exces, jocuri de noroc sau alte dependențe care îți afectează sănătea, pentru că nu cunoști alt mod de a trăi cu emoțiile negative care te însoțesc zi de zi ?
IMG_20190831_174400

Pune capăt suferinței tale !

 • Dacă te-ai săturat de toate astea, înscrie-te acum la cursul online de autovindecare „Renaște ca Pasărea Phoenix !”
 • Te așteaptă un curs interactiv, video, format din 6 Module, desfășurat pe parcursul a 6 săptămâni ( un modul/săptămană) + teme + discuții pe grupul de suport de pe  facebook, unde ne vom întâlni.

Poate crezi că nimeni nu a trecut prin ce treci tu

Dar, nu este așa !

TOȚI TRECEM PRIN ASTA CEL PUȚIN ODATĂ ÎN VIAȚĂ

 • Ai trecut și tu printr-o situație  când simțeai că suferința ta dă pe dinafară, că orice încercai nimic nu funcționa ? 
 • Te-ai simțit la pământ și în loc să ți se întindă o mână, oamenii întorceau capul în altă parte – ca și cum suferința ta ar fi o boala molipsitoare și nu doreau să se contamineze apropiindu-se de tine ?
 • De unde știu cum este să te simți așa ? Pentru că și eu am fost în situația ta. Am primit în același timp câte o lovitură din trei direcții diferite ale vieții – vrând parcă să mă îngenuncheze definitiv.
 • Știu ce înseamnă să nu găsești soluții. Iar atunci când crezi că le-ai găsit, acestea să nu funcționeze. Știu cum este să te simți la capătul puterilor, secătuit de energie și să te întrebi cât vei mai putea rezista fără să o iei razna ?
 • Poate ai să spui că nu se compară cu ceea ce trăiești (sau ai trăit) tu. Fiecare dacă suntem întrebați, vom susține că durerea noastră este mai mare ca a altora. De ce ? Personajul principal din serialul „Ally Mc. Beal” a răspuns la această intrebare : „Pentru că este durerea mea !” – și avea dreptate.
 • Poate crezi că eu am avut noroc de am scăpat destul de teafără, fără ajutor de specialitate și fără medicamente. 
 • Nu, nu este așa ! Dacă astăzi sunt echilibrată și pot ajuta și alți oameni să-și revină după o traumă, este ca urmare a unei muncii permanente, a multor ani de căutări, cursuri de pregătire profesională și spirituală, numeroase cărți de specialitate citite…, în care am investit de-a lungul anilor mulți bani și mult timp. 
 • Pentru că degeaba ai ani în viață dacă nu ai viață în ani și nu te bucuri pe deplin de fiecare zi pe care o trăiești.

IATĂ CE ÎȚI PROPUN

O călătorie de 6 săptămâni, în care ne vom întâlni odată pe săptămână timp de 2 ore pentru a învăța noi metode de abordare a situațiilor dificile.

Dacă simți că ai patinat mereu pe aceeași durere atunci cand ai dat de greu, înseamnă că nu ai făcut ce trebuia, sau nu ai încercat toate căile eficiente de ieșire din situația dureroasă în care te afundai. Parafrazând-ul pe Einstein : „dacă faci mereu aceleași lucruri, vei avea mereu aceleași rezultate”
Acum ai ocazia, cu ajutorul acestui curs, să înțelegi unde greșești și de ce nu au fost eficiente soluțiile aplicate de tine până acum. 
Acum ai posibilitatea de a învăța sa faci lucrurile altfel, pentru a avea rezultatele așteptate !  

Va fi un drum transformator, de la tine (persoana care ești acum) către TINE – persoana mai încrezătoare în sine, mai echilibrată și mai armonioasă după parcurgerea acestei călătorii.

Înscrierile se vor redeschide în curând. Înscrie-te pe lista de așteptare !

.

Despre mine, Magdalena Ciucă

Am fost în locul în care te afli tu acum și am învins. Dă-mi voie să te ajut !
IMG_20190831_174109
Bine ai venit !

Sunt aici pentru că îmi doresc să ajut cât mai mulți oameni să iasă din păinjenișul creat de o suferință, îndrumându-i pe calea cea mai scurtă către starea de liniște și echilibru. 

Pentru a ajunge în postura de ghid pentru tine, a fost nevoie să parcurg un drum anevoios, dar frumos, de peste 25 de ani, să mă formez ca psihoterapeut și să acumulez cunoștințe teoretice și practice în domeniu, fiind atestată de Colegiul Psihologilor pentru a lucra în specialitatea Psihoterapie Experiențială și a Unificarii Centrată pe adult, copil, cuplu, familie.

Știam că orice cunoaștere adăugată la cea de bază este binevenită în practicarea cu succes a acestei profesii. De aceea, mi-am continuat studiile în : Terapie Sistemică, NLP (Programare Neuro-Lingvistică) fiind acreditată Master NLP de către Asociația Română pentru Programare Neuro-Lingvistică, Tehnici de citire a chipului prin metoda Mian Xiang și multe altele. 

Toate mi-au folosit pentru a mă ajuta să devin omul de astăzi, dar mai ales m-au ajutat să găsesc noi instrumente de soluționare a problemelor pentru cei aflați în suferință.

BENEFICII

Iata cele mai importante beneficii pe care le obții dacă urmezi acest curs

beneficii

Înscrierile se vor redeschide în curând. Înscrie-te pe lista de așteptare !

.

Contact

Pentru orice întrebări / lămuriri referitoare la curs, te rog să mă contactezi !