Învață  Cum Să-ți Folosești Propria Putere de Vindecare  ! 

Cum Să Alungi Depresia Când Bate Insistent La Ușă !

.

Ajută-i și pe prietenii tăi sa scape de suferinta. 
Dă un SHARE pe Facebook.

Ce vei afla in acest curs :

Despre Magdalena Ciuca

 Sunt consilier psihologic si psihoterapeut la propriul meu Cabinet de Psihologie, atestat de Colegiul Psihologilor din România (cod personal 11655).

Ca orice om, am trecut prin tot felul de încercări în viață (mai mult sau mai puțin plăcute) fapt ce m-a determinat să devin o căutătoare permanentă a stării de bine și a echilibrului.

Am acumulat, cu ajutorul cursurilor de specialitate informații prețioase, la care am adăugat cunoașterea dobândită din experiența mea de viață și a clienților mei, din cărți de specialitate, workshop-uri, mentori si alte surse.

Tot ce am dobândit a fost util pentru a-mi construi o viața împlinită și frumoasă.

Acum vin să împărtășesc cu tine toată știința acumulată, pentru a te ajuta să faci din viața ta o călătorie frumoasă de care să te bucuri. 

Experiența profesională mi-a dovedit totdeauna că oamenii pot aduce mult în bine viața lor, dacă își cunosc și folosesc eficient resursele  proprii !

Citind povestea mea este posibil să-ți amintești de tine într-o anumită perioadă a vieții, în care te-ai întâlnit cu suferința.

Chiar dacă motivele suferinței sunt diferite, etapele pe care le vei parcurge până la starea de liniște, de bucurie, sunt asemănătoare și sunt cuprinse în acest PLAN pe care îl împărtășesc cu tine ACUM .

Ia-ți trusa de prim ajutor pentru momentele dificile din Viața Ta

 

Învață Cum Să Alungi Depresia Când Bate Insistent La Ușă 

Citește acum povestea mea și vei afla care sunt etapele care te vor ajuta să treci de la suferință la STAREA DE BINE

.

Ajută-i și pe prietenii tăi să scape de suferință. Dă un SHARE pe Facebook