Ești dispusă să te pregătești pentru IUBIRE ?

Te-a tentat vreodată (ai avut dorința) de a încerca ceva nou?

Poate o mâncare neobișnuită, un obiect vestimentar care nu se aliniază cu restul hainelor din garderoba ta, un alt gen de muzică,… alte convingeri sau comportamente, poate diametral opuse față de cele familiare.

Dacă faci parte dintre cei care preferă  “cărările bătătorite”, acele persoane care vor să anticipeze tot, care au o mare frică de necunoscut și o doză mare de comoditate (=lene), sunt sigură că nu te tentează astfel de provocări pe care ți le oferă viața – chiar cu riscul de a deveni plictisitor pentru ceilalți și pentru tine însuți.

Pentru că, dacă nu știai, a fi predictibil duce la a fi plictisitor.

A fi flexibil, a valorifica la maxim condițiile (uneori incomode) oferite de prezent și a folosi toate oportunitățile ivite în viață pentru a obține starea de bine, sunt calitățile oamenilor de succes.

Sunt aceia spre care privim cu admirație (unii dintre noi), sau cu invidie (alții).

Cine fuge de necunoscut și nu învață ceva în permanență?

Cei autosuficienți și înfumurați, care au impresia că le știu pe toate și nu (mai) au nevoie să învețe. Există și o expresie foarte iubită și utilizată de aceștia: “Eu nu am nevoie să învăț, eu am școala vieții”

De aceea, te întreb cât de importantă este cunoașterea pentru tine? Cât de important este să înveți și să aplici lucruri noi?

Pentru mine, este extrem de important. Cu fiecare informație nouă dobândită, capăt mai multă siguranță și se scurtează drumul de la a vrea la a avea.

Ce se întâmplă când avem impresia că nu este nevoie să mai învățăm? Iată câteva consecințe:

  • Suntem limitați în gâdire și implicit în acțiune, ca o Placă de Vinil de pe vremea bunicii care atunci când se strica acul patefonului cânta aceeași melodie la nesfârșit
  • Suntem lipsiți de încredere în propria persoană și tindem să credem că nu suntem în stare de mai mult
  • Acceptăm cu ușurință explicația mistică (magică) că reușita în viață este o chestiune de noroc, nicidecum o alegere de a nu face ce este nevoie
  • Rămânem cu o stimă de sine și o iubire de sine scăzute, fiind convinși că nu merităm mai mult. Din acest motiv acceptăm cu ușurință ceea ce primim chiar dacă nu este (sau este mai puțin decât) ce ne dorim
  • Nu avem (nu ne propunem) obiective, trăim de azi pe mâine, drept pentru care vom servi la îndeplinirea obiectivelor altora care au mai multă cunoaștere
  • Avem regrete, că nu am făcut ceea ce am fi putut face și dăm vina pe alții pentru eșecurile noastre

Strămoșii noștri aveau obiceiul să spună “ai carte, ai parte”. Iar când vorbeau de carte se refereau la cunoaștere, nu neapărat la facultăți și diplome .. deși, o facultate nu este o joacă. Este o încercare serioasă în care îți este testată puterea de muncă, disciplina, tenacitatea, voința… Iar în ziua de azi, aceste calități nu mai sunt exersate nici măcar la un nivel mai soft, ca de exemplu bacalaureatul.   

Această pregătire de care îți vorbeam mai sus  îți este necesară în orice domeniu, dacă vrei să ai succes.

Nu-ți trebuie noroc, vine spre tine exact ceea ce ești pregătit(ă) să primești, nici mai mult, nici mai puțin.

Am să-ți relatez aici pe scurt o destăinuire care m-a impresionat. Este vorba despre declarația unei tinere de 33 de ani care și-a găsit perechea:

”A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi.”

Da, ea a înțeles că nu poate ajunge la omul potrivit dacă EA nu este pe “măsura” LUI, așa cum l-a dorit.

Tu ești dispusă să te pregătești măcar 6 luni pentru marea IUBIRE?

Dacă răspunsul este afirmativ, răspunde-mi cu DA la acest mesaj și te voi căuta eu.

Sau mai simplu, intră aici și programează-te singură: https://magdalenaciuca.ro/magia-feminitatii-in-cuplu/  

www.magdalenaciuca.ro

contact@magdalenaciuca.ro

YouTube : https://bit.ly/magdalenaciucaYT

TIC-TOC : http://bit.ly/3KRN1hv  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *